Hlavní obsah

Velká násobilka! McGregor stále počítá miliardy. Mayweathera chce dostat do klece

Prohrál, ale tato globální sportovní show se mu líbila. Na konci srpna padl bojovník MMA Conor McGregor s boxerem Floydem Mayweatherem. Zápas v ringu, když miliardový duel ukončil rozhodčí v 10. kole. Ir zatím ještě nemá výdělek spočítán, ale už je na 75 miliónech liber, což je více než dvě miliardy korun. Odhady před bitvou o celkovém výdělku pro všechny strany hovořily o 13 miliardách korun. Dojde na odvetu?

Foto: Profimedia.cz

Bitvu v ringu McGregor (vlevo) s Mayweatherem prohrál. Finanční odměna mu byla ale slušným odškodým.

Článek

„Hvězda UFC McGregor stále počítá své peníze ze svého mega zápasu v Las Vegas. Přitom trvá na tom, že Mayweathera porazí, pokud spolu budou bojovat znovu," píše server thesun.co.uk.

Američan se do srpnového duelu vrátil z důchodu, aby zaokrouhlil svoji bilanci na padesát zápasů a stejný počet výher. A také vydělal, a to ještě více než soupeř.

Irský bijec údajně prozradil, že Mayweather bude připraven na souboj podle pravidel MMA. „Co mě znepokojuje, že je ten malý bastard v důchodu," řekl McGregor při jedné akci ve Skotsku.

Pořád počítám peníze

„Možná budu mít telefon. Původně mluvil o zápasu v MMA, to řekl před zápasem, takže pokud chce, ať do toho sakra jde. V pekle není naděje. Byl bych rád, kdyby přišel a zaklepal. Získal jsem si respekt a tam jsem se mu postavil. Teď může získat respekt na mé straně," řekl Ir, který nenarostl do obřích rozměrů, ale má jiné přednosti. Umí to v kleci i s médii.

Pro mnohé je zápas těchto dvou podle pravidel MMA sci-fi, ale kolik lidí ještě před rokem věřilo, že ti dva skočí do boxerského zápasu. Nic není nemožné a tihle dva mají jedno velké plus. Fanoušci je chtějí a oni na tom umí vydělat balík. Ďábelská kombinace.

Pravděpodobnější je návrat do UFC

McGregor stále počítá a nemůže se dopočítat. „Ještě to nemám přesně. Nemám ještě všechny informace - vstupné, pay-per-view, sponzorské výnosy, prodej zboží. Je to poprvé, co jsem byl jako promotér na takové akci, poprvé jsem se do takových věcí ponořil. Buduju malý tým auditorů, abych se ujistil, že jsou všechna ta čísla správná," je opatrný devětadvacetiletý Ir.

Co se týče sportu, pravděpodobnější je jeho návrat do UFC, kde má soupeře, kteří by tuto hvězdu rádi dostali. Jména jako Nate Diaz, Tony Ferguson a Khabib Nurmagomedov jsou reálnější než Mayweather v kleci.

Reklama

Související témata: