Hlavní obsah

V Praze jsem si to vždy skvěle užila, říká Kara Scottová

Tony - PokerLife

Vzhledem k tomu, že se blíží tolik očekávaná zastávka proslulé World Poker Tour do Prahy, vyzpovídal jsem pro čtenáře PokerLife ambassadorku PartyPokeru, pod jehož záštitou se WPT hraje, sličnou Karu Scottovou.

Vyzpovídali jsem ambassadorku Karu Scott

Článek
Fotogalerie

Jaké bylo tvoje první setkání s pokerem?

Pracovala jsem v televizi, převážně ve sportu a jeden menší britský TV kanál mě oslovil, abych pro ně uváděla show Poker Night Live. Tehdy jsem o pokeru opravdu moc nevěděla, musela jsem se to rychle naučit a tento pořad byl tím správným místem pro rychlé pokerové vzdělávání.

Na pokerových turnajích máš výhry přesahující 500 000 USD, za 2. místo na Irish Open jsi inkasovala přes 400 000 USD. Co se po té výhře změnilo v tvém životě?

Moc se toho nezměnilo, ale je příjemné vědět, že máš slušnou částku peněz na zadní vrátka. Moje práce s PartyPokerem mi umožňuje naprosto úžasný život. Hodně cestuji po světě, trávím spoustu času s přáteli. Nemám potřebu utrácet peníze za zbytečnosti.

Využíváš své krásy jako přednosti během turnajů?

To je zvláštní otázka... Pochybuji, že hráči mužského pohlaví by byli dotazováni na to samé, navíc si myslím, že vlastně takové dotazy dávají podněty k dotazům, jak "divné" je, že ženy hrají poker. Přitom naším cílem je, aby se ženy začlenily do hry co nejpříjemněji.

Kdy jsi se přidala k PartyPoker teamu?

Za PartyPoker kopu jako ambassador od ledna 2010. Již dříve jsem s PartyPokerem spolupracovala jako TV reportérka v různých show, ale naplno Party Poker reprezentuji a exklusivně pro něj pracuji již skoro 3 roky.

Kdo je podle tebe nejlepším hráčem z PartyPoker teamu?

To je těžké číct. Všichni naši profíci mají různé styly a vlastní specializace. Určitě hodně uznávám hru Marvina Rettenmaiera. Má za sebou neuvěřitelně úspěšný rok a každopádně je jedním z nejlepších pokerových hráčů.

Budeš hrát WPT Praha? Byla jsi už někdy v Praze?

Ano WPT Praha budu hrát a velmi se na to těším. V Praze jsem již několikrát trávila dovolenou, když jsem žila v Londýně a vždy jsem si to tam skvěle užila. Je to překrásné místo, na které mám spoustu skvělých vzpomínek. Už se nemohu dočkat, až se tam vrátím.

Reklama