Hlavní obsah

Kráska v bolestech. Mám puchýř, všechno bylo proti mně, mrzelo Bouchardovou vyřazení

Montreal/Praha
Aktualizováno

Nejen kanadští fanoušci natěšení na start domácí tenistky Eugenie Bouchardové se s přítomností svojí oblíbenkyně na turnaji v Montrealu museli rychle rozloučit. Tedy alespoň ve dvouhře, v níž atraktivní hráčka i kvůli zdravotním potížím vypadla už v prvním kole po porážce od Belgičanky Elise Mertensové 2:6, 4:6.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Eugenii Bouchardovou trápil puchýř a v Montrealu vypadla v prvním kole.Video: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Aktuálně 129. tenistce světa pomohla do hlavní soutěže až divoká karta od pořadatelů. Někdejší wimbledonská finalistka se sice před pár dny dělila s fanoušky o obrázky svého propoceného trička z náročného tréninku, nicméně úvod turnaje ji nezastihl v nejlepším rozpoložení.

Během zápasu si nechala ošetřovat bolavý palec na noze a z jejího obličeje šlo vyčíst, že ji zdravotní potíže limitují. „Od začátku druhého setu mě začal trápit puchýř,“ prozradila důvod své nepohody.

Ve čtyřhře pokračuje dál

„Tohle už se ale táhne několik měsíců, jenže to nebývalo tak zlé. Kůže se mi dřela o botu a dost to bolelo. Tentokrát šlo hodně věcí v zápase proti mně,“ pokračovala čtyřiadvacetiletá hráčka, která se nechala ošetřit v době, kdy ve druhé sadě vedla 3:0.

Po ošetření se však dostala do sedla znovu favorizovaná Belgičanka a zápas dotáhla do vítězného konce.

„Proti hráčce z top dvacítky musíte jezdit na plný plyn a vše se vám musí dařit. A to nebyl dnes můj případ. Vyhrát jsem si tedy nezasloužila, protože jsem zkrátka nehrála dost dobře,“ uznala.

Ale po zápase nechtěla propadat příliš chmurným myšlenkám a vymlouvat se na smůlu.

„Cítím se pozitivně. V životě jsem měla štěstí dost a dost a něco takového (porážka) mě nemůže rozházet. I přes všechny problémy jsem nakonec dokázala držet krok s hráčkou světové dvacítky, a to není špatné. Jsem na dobré cestě a z tahle prohra na tom nic nemění,“ byla si jistá.

Fanoušci v Montrealu ale o její přítomnost na turnaji úplně nepřijdou, protože stále figuruje v pavouku čtyřhry. „Ano, v deblu budu pokračovat dál. Bolavé místo hodně zatejpuju a normálně nastoupím,“ slíbila.

Reklama

Související témata: