Hlavní obsah

Pozvání od herce. Jak dopadne seznámení Ósakaové přes Twitter?

Praha

Další rande tenistky přes Twitter? Už to tak vypadá. Asi každý si vzpomene, jak se kanadská kráska Eugenie Bouchardová vsadila s fanouškem, sázku prohrála a vyrazila s ním na schůzku. Teď dostala pozvánku od svého oblíbeného herce letošní kometa sezóny, Naomi Ósakaová.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Ósakaová.

Článek

Už je to měsíc, co Naomi Ósakaová překvapivě vyhrála US Open. Japonská tenistka se okamžitě stala středem pozornosti, každý s ní chtěl dělat rozhovor a velký zájem o ni byl i v televizi. A právě jedna taková televizní show může za její potenciální schůzku se slavným hercem.

Ósakaová se po grandslamovém vítězství objevila v show americké komičky Ellen DeGeneresové. Ta se talentované hráčky ptala na všechno možné. Při otázce, kdo je jejím nejoblíbenějším hercem, si Ósakaová nemohla vzpomenout na jméno. A tak alespoň řekla, že hraje ve filmu Černý panter. „Michael B. Jordan,“ odpověděla tehdy pohotově DeGeneresová.

Minulý týden slavila Ósakaová jednadvacáté narozeniny. Na Twitter jí přišlo mnoho blahopřání a nechybělo mezi nimi ani to od DeGeneresové. „Všechno nejlepší, mám pro tebe dárek,“ napsala komička. Tím dárkem byla fotografie vyrýsované postavy herce Jordana. To však nebylo vše.

Do debaty se totiž připojil i samotný Michael B. Jordan a Ósakaové poslal další fotku. „Tahle je novější a lepší. Dodatečně přeji vše nejlepší, Naomi. Teď vážně, jako dárek bych tě rád pozval na premiéru mého filmu Creed 2,“ napsal Jordan. A co na to usměvavá tenistka? „Myslím, že pokud je upřímný a opravdu mě zve, tak bych měla jít. Mohla by to být skvělá zábava,“ uvedla Ósakaová, která nyní hraje na Turnaji mistryň v Singapuru. Tak se necháme překvapit, jestli se ti dva setkají.

Reklama

Související témata: