Hlavní obsah

Kurt vyměnila za parket. Podívejte se, jak to tenisová kráska rozjela v taneční soutěži

Praha

Kdepak odpočinek. S tenisem sice již před časem skončila, trénuje ale dál. Akorát tenisky vyměnila Agnieszka Radwaňská za taneční obuv. Bývalá tenistka se totiž dala na tancování a minulý pátek si odbyla se svým tanečním partnerem Stefanem Terrazzinem premiéru v polské verzi pořadu Dancing with the Stars.

Foto: Profimedia.cz

Agnieszka Radwaňská se dala na tancování.

Článek

Raketu pověsila na hřebík Agnieszka Radwaňská loni na podzim. Její tělo už nebylo po mnoha zraněních schopno zvládat velkou fyzickou zátěž, tak se devětadvacetiletá tenistka rozhodla ukončit svou úspěšnou kariéru. Během ní získala dva juniorské grandslamy, ve Wimbledonu a na French Open.

Na okruhu WTA vyhrála dvacet titulů. Ten nejcennější získala na prestižním Turnaji mistryň. Byla světovou dvojkou a velmi populární tenistkou. Šestkrát za sebou ji fanoušci zvolili neoblíbenější hráčkou roku. Několik let kralovala i anketě o nejlepší úder roku. Ve  své sbírce má také trofej z Hopman Cupu.

Teď ve sportovním důchodu se ale Radwaňská rozhodně nenudí. Trénuje stále, avšak kurt vyměnila za taneční sál se zrcadly a tenisky za taneční boty. Devětadvacetiletá Polka totiž přijala nabídku a rozhodla se vyzkoušet si taneční soutěž Dancing with the Stars. Minulý pátek si spolu se svým tanečním partnerem Stefanem Terrazzinem v této reality show odbyla premiéru.

Bývalá tenistka to na parketu rozjela a za předvedení tance jive pár od poroty dostal osmnáct bodů ze třiceti. Agnieszka Radwaňská není jedinou tenistkou, která se dala na tancování. S Markem Dědíkem už nějakou dobu trénuje těhotná Andrea Sestini Hlaváčková, která přiznala, že by se jednou chtěla Star Dance také účastnit.

Reklama

Související témata: