Hlavní obsah

Nalíčit, učesat, vyfotit a vzhůru do boje o trůn. Podaří se v Kalifornii sesadit Ósakaovou? Šanci mají i Češky

Ve středu odstartuje v Indian Wells prestižní turnaj. Než však hráčky vyrazily na kurt, aby si zatrénovaly, čekalo na ně focení. Před fotoaparátem zapózovaly i největší hvězdy včetně Karolíny Plíškové, která spolu s Petrou Kvitovou patří mezi čtveřici hráček, které by mohly v Kalifornii sesadit Naomi Ósakaovou z trůnu.

Foto: Sport.cz

Karolína Plíšková

Článek

Nalíčit, učesat, raketu do ruky a hurá do akce. Avšak místo na kurt zamířily tenistky před začátkem turnaje v Indian Wells do ateliéru na focení.

Před fotoaparátem a kamerou zapózovaly i ty největší hvězdy v čele s bývalými světovými jedničkami Simonou Halepovou a Karolínou Plíškovou.

Karolína Plíšková má s focením bohaté zkušenosti, loni nafotila kalendář a nedávno pak sérii odvážných snímků pro pánský časopis. V novém žluto-modro-bílém outfitu, který jí pro nadcházející část sezony připravila firma Fila, nyní zapózovala i před kamerami. Očividně ji to bavilo a zasmála se u toho.

V prvním kole má Karolína Plíšková volno. Ve druhém se střetne buď s Ons Jabeurovou z Tuniska, nebo s některou z úspěšných kvalifikantek. Světová pětka patří mezi čtyři kandidátky, které by mohly v Indian Wells sesadit z trůnu Naomi Ósakaovou, která zde obhajuje titul.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

BTS at the @wta photoshoot 📸🤙 #ItTakesWTA

Příspěvek sdílený WTA (@wta),Bře 3, 2019 v 4:46 PST

Dalšími hráčkami, které by mohly v čele žebříčku vystřídat talentovanou Japonku, jsou Simona Halepová, Petra Kvitová a Sloane Stephensová. I Petra Kvitová bude mít v prvním kole volno, ve druhém narazí buď na Venus Williamsovou, nebo Andreu Petkovicovou. Možnost stát se jedničkou bude mít Kvitová při postupu do semifinále, jistotu jí dá titul z tohoto turnaje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

A little behind the scenes look at my #ItTakesWTA shoot today 📸 There was even some dancing 💃🏼 @WTA @Moroccanoil @JJlovesTennis

Příspěvek sdílený Monica Puig (@monicaace93),Bře 4, 2019 v 2:16 PST

V Indian Wells se představí ještě tři další Češky. Na Barboru Strýcovou a Kateřinu Siniakovou čekají v prvním kole soupeřky z kvalifikace. Markéta Vondroušová se střetne s Laurou Siegemundovou. Ve hře byly ještě Marie Bouzková a Kristýna Plíšková, avšak ani jedna neuspěla hned v úvodním kole kvalifikace.

Reklama

Související témata: