Hlavní obsah

Pouto z Prahy trvá! Vítězové Laver Cupu se znovu sešli v Číně, Berdych ale chyběl

Šanghaj

Ódy na týmový duch nebyly nejspíš jen marketingové fráze na podporu nové tenisové soutěže. Vítězové premiérového Laver Cupu z Prahy se znovu sešli v daleké Číně. Hvězdná parta s Rogerem Federerem, Rafaelem Nadalem a spol. si opět užila parádní večer.

Ohlédnutí za Laver Cupem v Praze

 
Článek

Všichni účastníci exkluzivního pražského turnaje si neokoukanou show užívali, vítězové z týmu Evropy obzvlášť. Nezapomenutelné chvíle a přátelské vazby z historické premiéry jsou zřejmě stále živé, protože pětice hráčů se spolu s kapitánem Björnem Borgem znovu setkala na společné večeři v Šanghaji během turnaje Masters 1000.

Chyběl jen Tomáš Berdych, který kvůli zranění v Číně nestartuje. „Ale držíme ti tu místo, Tomáši," napsal Roger Federer pod společnou fotografii z restaurace na twitterovém účtu. Reagovali i ostatní.

„Úžasné chvíle se skvělými kluky. Tomáši, brzy se uzdrav," podpořil českého tenistu na dálku Chorvat Marin Čilič.

„Parádní večeře s kamarády z týmu Evropy," pochvaloval si akci Němec Alexander Zverev. „Dobrá večeře s kolegy z okruhu. Když jste na čas v jednom týmu, pochopitelně se s nimi sblížíte. A z Prahy jsme měli jen ty nejlepší pocity," rozepsal se Nadal.

Všichni ale budou muset brzy přepnout, protože v Šanghaji z nich na kurtu budou zase nesmiřitelní soupeři.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články