Hlavní obsah

Románek tenisové krásky pokračuje. Opět randila s fanouškem

Praha

Románek tenisové krásky a jejího fanouška pokračuje. Eugenie Bouchardová se opět setkala s Johnem Goehrkem, se kterým před deseti měsíci prohrála sázku. Poprvé se sešli na basketbalovém utkání NBA a nyní se pochlubili společnou fotografií na gauči. „Podívejte se, kdo mě přišel navštívit,“ napsala třiadvacetiletá Kanaďanka.

Foto: Profimedia.cz

Eugenie Bouchardová.

Článek

Tohle od Eugenie Bouchardové čekal asi málokdo. Když začátkem února kanadská tenistka na sociálních sítích zveřejnila, že finále v Super Bowlu vyhraje Atlanta, chytl se toho jeden její fanoušek. Okamžitě zareagoval na její tweet a zeptal se jí, zda by s ním šla na rande, pokud by přeci jen zvítězili Patrioti.

Stav byl 28:3 pro Atlantu, a tak Bouchardová odpověděla, že by šla. Netušila, co Patrioti v poslední čtvrtině předvedou. Díky neskutečnému obratu se nakonec radovali z vítězství 34:28. Co na to tenisová kráska? Překvapila. Své slovo dodržela. S neznámým mladíkem si začala psát a o pár dnů později se skutečně sešli.

Při prvním rande spolu vyrazili na basketbalové utkání NBA. Dvacetiletý student John Goehrke na Bouchardovou udělal dojem. „Vypadá to, že je to milý chlapec,“ uvedla tehdy třiadvacetiletá tenistka a na otázku, zda se ještě někdy uvidí, odpověděla tehdy jednoznačně. „Určitě.“ Po deseti měsících došlo na další setkání. Před pár dny totiž za ní Goehrke opět přijel.

„Podívejte se, kdo mě přišel navštívit,“ pochlubila se na sociálních sítích společnou fotografií Bouchardová. Tenistka letos neprožila sezónu podle svých představ. Na mnoha turnajích neprošla ani přes první kolo a v žebříčku se propadla až na dvaaosmdesátou příčku. „Je to nejspíš můj nejhorší rok v kariéře,“ přiznala nedávno v rozhovoru na webu WTA.

Kromě turnajů na bývalou světovou pětku čeká příští rok také soud. Její uklouznutí v šatně při US Open v roce 2015 bude mít totiž ještě dohru. Bouchardová si tehdy při pádu způsobila otřes mozku a po Americké tenisové federaci žádala odškodnění. Na náhradě škody se ale nakonec Bouchardová nedohodla a v dubnu letošního roku její právník oznámil, že věc dají k soudu.

Podle kanadské televize TSN začne jednání 20. února u soudu v New Yorku a jeho trvání je naplánováno na deset dní. Očekává se, že vystoupí i sama Bouchardová a o celém incidentu promluví. Podle jejích slov kvůli zranění přišla o příjmy z US Open, neboť k dalšímu utkání nemohla nastoupit, a navíc její zranění ovlivnilo to, že se nedokázala vrátit do formy, kterou měla před turnajem.

Reklama

Související témata: