Hlavní obsah

Už toho mám dost! oznámil tenisový bouřlivák. V extrémní reality show skončil jako první

Chtěl, aby na něj lidé změnili názor. Proto se Bernard Tomic přihlásil do reality show I‘m a celebrity... Get Me Out of Here!, ve které bojují známe osobnosti v džungli s nejrůznějšími nástrahami. Pětadvacetiletý tenista však v soutěži vydržel jen několik dní a kvůli depresím ji nyní jako první opustil.

Foto: Sport.cz

Bernard Tomic skončil v reality show I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! jako první.

Článek

„Nejde o peníze. Šel jsem do toho, protože jsem tohle chtěl vždycky zkusit,“ hlásal před začátkem soutěže Bernard Tomic. „Doufám také, že dostanu příležitost, aby lidé na mě změnili názor. To je také důvod, z jakého tu jsem. Lidé mě znají jako výstředního tenistu, který dělá pořád problémy. Nejsem ale tím, za koho mě mají,“ vysvětloval tehdy pětadvacetiletý Australan.

Moc příležitostí, aby o něm lidé začali přemýšlet jinak, ale nebylo. Tenista totiž v jihoafrické džungli vydržel pouhé čtyři dny a soutěž na vlastní žádost opustil. V první epizodě hned několikrát okusil uštknutí bílým hadem, v té druhé bylo nad jeho síly přejít překážkovou dráhu s brýlemi, se kterými viděl vše obráceně. Bylo mu nevolno a musel být ošetřen.

„Polovinu dne jsem v depresích,“ prohlásil Tomic na webu theaustralian.com.au. „Myslel jsem, že mě to bude bavit a budu šťastný v novém prostředí s novými lidmi. Ale ještě nikdy v životě jsem se necítil tak špatně,“ přiznal tenista. „Vždy jsem měl kolem sebe přátele, telefon. Tohle jsem nečekal, je to něco úplně jiného. Je to příliš riskantní. Už toho mám dost,“ dodal s tím, že si uvědomil, že by měl zase hrát tenis.

„Přemýšlel jsem o tom, jak jsem hrál minulý rok a kde bych měl správně být. Potřebuji se vrátit k soupeření a hraní toho, co umím nejlépe. Proto jsem se rozhodl odejít,“ uzavřel sto šedesátý osmý hráč světa, který je známý hlavně díky svým nevhodným výrokům a neslušnému chování, a to nejen na kurtu.

Reklama

Související témata: