Hlavní obsah

Slováci vyrukují na kurt stylově. Podobně jako kdysi Štěpánek

Bratislava

Čekají, že na novinku se vrhnou fanoušci. Někteří slovenští tenisté z ní zůstali v němém úžasu, jak přiznali. Jiní se pro změnu podíleli na výrobě. A s novými dresy teď vyrážejí v Davis Cupu na Bosnu a Hercegovinu. V národních barvách, případně s dalšími doplňky.

Foto: Sport.cz

Takhle vypadají slovenské dresy pro DC.

Článek
Fotogalerie

Víceméně do vlajky se kdysi oblékl Radek Štěpánek, když nastupoval proti Švýcarům. To bylo v roce 2007. Zdá se, že Slováci chtěli učinit něco podobně burcujícího. Hrne se na ně chvála. Otázkou je, jaký v Bratislavě v rozhodujícím 2. kole I. skupiny euroafrické zóny v nových dresech předvedou výkon.

Oblečení s pozvánkou na zápas představil slovenský kapitán Dominik Hrbatý na facebooku.

"Doufám, že se budou líbit. Bude možné je dostat během zápasu. Můžete mít dres bez fotky hráče nebo s fotem hráče na zádech, kterého si vyberete," uvedl daviscupový slovenský rekordman a vyzval fanoušky, aby hlavně přišli povzbudit tým.

Za originálním nápadem stojí jeden z hráčů Andrej Martin, který společně se svou sestrou Lucií myšlenku zrealizoval. "Vytvořila se kolekce s podobiznou každého hráče, snad se to bude lidem líbit," řekl Martin pro slovenská média.

„Každý, kdo to viděl na vlastní oči, zůstal v němém úžasu," podotkl Hrbatý. „Je to překvapení pro lidi, kteří nás přijdou podpořit."

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori