Hlavní obsah

Tenisová kráska poslala kritikům jasný vzkaz! Vrátí ji mezi elitu úspěšný kouč?

O Eugenii Bouchardové se v poslední době hovoří spíše v souvislosti se sociálními sítěmi, fotografiemi a fanouškem, se kterým randí. Čtyřiadvacetiletá Kanaďanka je kvůli tomu stále častěji kritizována a vyzývána, že by se raději měla více věnovat tenisu, ve kterém patřila k největším talentům.

Foto: Profimedia.cz

Eugenie Bouchardová.

Článek

Pád světovým žebříčkem pokračuje dál. Bouchardová před čtyřmi roky šokovala celý svět, když se probojovala do semifinále Australian Open, French Open a finále Wimbledonu. Díky skvělým výkonům se vyšvihla na páté místo a předvídala se jí velká budoucnost. Avšak to se zatím nenaplnilo.

Pokles formy, zranění, nevyrovnané výkony. To vše způsobilo, že kanadská tenistka má v posledních letech problém projít na turnajích přes první kolo. A tak se o ní místo úspěchů na turnajích dozvídáme spíše prostřednictvím fotografií, kterými pilně zásobuje sociální sítě. Ačkoliv jsou fanoušci z jejich snímků v plavkách nadšeni, zároveň jí ale ostře kritizují za její výkony na kurtech.

To se samozřejmě čtyřiadvacetileté krásce nelíbí, a tak jim poslala opět prostřednictvím fotek vzkaz. Na jedné z nich je zachycena v zápasové grimase, na druhé se směje při představování nových modelů plavek. „Pokud mě nemilujete takhle, pak si mě nezasloužíte, ani když vypadám takhle,“ připsala k nim sto jedenáctá hráčka světa.

Bouchardová nedávno naznačila, že až skončí s tenisem, mohla by se poté věnovat modelingu. Než ale k takovému rozhodnutí dospěje, tak se chce ještě pokusit vrátit mezi nejlepší. K tomu by jí měl pomoci i slavný trenér Robert Lansdorp, se kterým nyní začala v Kalifornii spolupracovat. Osmdesátiletý kouč v minulosti trénoval třeba Peta Samprase, nebo Marii Šarapovovou

Reklama

Související témata: