Hlavní obsah

Bouchardová, Nadal, nebo účet? Co tak uchvátilo Federera s Berdychem?

Stuttgart/Praha

Co to tam mají? Fotka Rogera Federera a Tomáše Berdycha, jak po společném tréninku ve Stuttgartu zaujatě zírají do Švýcarova mobilu, obletěla svět. Co sledovali, ví jen oni sami, a tak oficiální web ATP přišel s nápadem zeptat se fanoušků, co si myslí, že oba tenisty tak upoutalo. Vtipné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenisté Roger Federer a Tomáš Berdych.

Článek

Fanoušci se výzvy okamžitě chytli a na Twitteru i Facebooku pilně odpovídali, co si Federer s Berdychem na mobilu mohli prohlížet. „Fotku Eugenie Bouchardové na pláži,“ napsal Peter Lotona. Podle jiných byly tématem peníze. „Podívej těch nul na mém bankovním účtu,“ chlubí se Federer podle uživatele s nickem paulbrooker 76.

Hodně lidí si také myslí, že řešili nedělní vítězství Rafaela Nadala na French Open, kde španělský tenista vybojoval sedmnáctý grandslamový titul. „Sakra, Rafa mě dohání. Je čas vyhrát Wimbledon,“ vložil Federerovi slova do úst uživatel Michael_Roman0. „Dvanáct kroků, jak porazit Rafaela Nadala na antuce,“ studovali podle Wilmera Rodriqueze Rivery návod k úspěchu.

Jiní zase naráželi na nepotvrzenou informaci, že Roger Federer odejde od firmy Nike, která ho po celou dosavadní kariéru oblékala a začne spolupracovat s japonskou značkou Uniqlo. „Co si myslíš o mé nové značce Uniqlo RF, Tomáši?  ptá se za vítěze dvaceti grandslamů Chris Ho.

Třeba hráči brzy prozradí, co doopravdy je tak zaujalo. Teď už však oba mají myšlenky na svá úvodní utkání na turnaji ve Stuttgartu. Roger Federer se v něm střetne s Němcem Mischou Zverevem. Český tenista na svého soupeře zatím čeká, buď jím bude Benoit Paire, nebo Taylor Fritz.

Reklama