Hlavní obsah

Jedinečný kousek americké hvězdy. Dokážete v bazénu tohle?

Praha/Washington

Už jste zachytili poslední trend sociálních sítí, tzv. Mléčnou výzvu? Princip je jednoduchý - naplňte sklenici mlékem, proveďte nějaký povedený trik tak, aby ideálně ani kapka neukápla, a poté sklenici vypijte. Ještě než se do akce pod hashtagem #GotMilkChallenge pustíte, nechte se inspirovat - třeba americkou plaveckou hvězdou Katie Ledeckou.

Foto: Sport.cz

Katie Ledecká předvedla v rámci výzvy GotMilk jedinečný kousek.

Článek

O jedinečné technice pětinásobné olympijské vítězky nemůže být pochyb, ale kousek, který Ledecká v rámci výzvy GotMilk předvedla, je přesto dechberoucí.

Třiadvacetiletá hvězda delších tratí si při tréninku se šnorchlem v padesátimetrovém bazénu posadila na temeno sklenici ze tří čtvrtin plnou čokoládového mléka a poté předvedla sedmatřicet ladných kraulových záběrů, aniž by hnula hlavou a nechala byť jen kapku nápoje spadnout do vody.

„Možná jedno z nejlepších plavání v mé kariéře. Co zvládnete, aniž byste vylili kapku?" napsala Ledecká k videu na svém instagramovém profilu. Výkon americké hvězdy se bezprostředně poté stal virálem a vysloužil si nadšené reakce od plaveckých amatérů až po profesionály.

Reklama

Související témata: