Hlavní obsah

V Česku v prodeji šest tisíc vstupenek do Turína

PRAHA

Chcete na zimní olympiádu do Turína? Fanoušci v Česku mohou od tohoto týdne nakupovat u dvou tuzemských prodejců šest tisíc vstupenek na největší sportovní událost zimní sezóny. Vstupenky jsou k mání v cestovních kancelářích Slantour a Pinocchio Viaggi, které jako distributory určila marketingová společnost Českého olympijského výboru Česká olympijská.

Článek

Vstupenky na ZOH v Turíně jsou v prodeji už od listopadu loňského roku, největší vlnu zájmu však pořadatelé teprve očekávají. V současné době je podle organizátorů prodáno přes 60 procent vstupenek.

Největší zájem je o lední hokej, rychlobruslení, krasobruslení a alpské lyžování. Nejlevnější vstupenky se prodávají od 25 eur, naopak za lístek na slavnostní zahájení her zaplatí zájemci až 900 eur.

Vedle sítě oficiálních prodejců, které si určí každý národní olympijský výbor, lze vstupenky objednávat i na internetové adrese www.torino2006.org/tickets. Neprodané vstupenky budou v Itálii k dispozici až do začátku soutěží.

Každá vstupenka obsahuje čtrnáct bezpečnostních prvků proti zfalšování. Patří mezi ně různé hologramy nebo speciální inkousty.

Reklama