Hlavní obsah

Soutěžící sázejí proti fotbalovým trpaslíkům

Ve znamení kvalifikačních zápasů na mistrovství Evropy 2008 je dnešek pro běžného sázkaře. Tedy alespoň toho, který se účastní soutěže na Eurotip.cz, kde počet sázek na některá utkání přesahuje tisícovku.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největší zájem je o souboj skupiny D Kypr - Německo. Němci jsou po výhře 4:1 na Slovensku pouhý bod za Českou republikou a pokud dnes zvítězí, dostane se do čela tabulky. Hraje sice venku, ale vítězství 13-0 na Maltě a to poslední ze Slovenska dokazuje, že silnému výběru Joachima Löwa ani cizí hřiště nevadí. Proto dnes bookmakeři považují za jasné favority hosty, na které vypsali kurs 1.20. Na tikety si ho přidalo 1141 soutěžících, jen tři věří v remízu a další tři zkusili dokonce výhru domácího Kypru.

Podobně jednoznačně vyznívá utkání skupiny A Finsko - Arménie. Finové jsou po čtyřech zápasech stále bez porážky; není divu, že jsou proti soupeři, který ve třech utkáních ještě nevstřelil gól, jasnými favority. Nízký kurs 1.20 na domácí neodradil 1072 účastníků soutěže, nerozhodný výsledek tipují dva lidé a výhru Arménců další čtyři.

Překvapivě vlažně vstoupili do kvalifikace fotbalisté Portugalska. Jihoevropané mají bilanci 1-1-1 a se čtyřmi body jsou až na pátém místě své skupiny. Mají ovšem zápas k dobru, který dnes budou chtít proměnit ve vítězství. Jejich obětí se má stát Kazachstán, jenž do Portugalska přicestoval s pouhými dvěma body ze čtyř zápasů. Podle očekávání je jasným kursovým favoritem utkání domácí výběr, na který si s miniaturním kursem 1.03 vsadilo 901 lidí. Jeden člověk tipuje neprohru hostů a tři lidi nenechal v klidu kurs 16.00 na vítězství hostů.

Další zápas naší skupiny se dnes odehraje v Irsku. Domácí tým přivítá San Marino, nejslabšího ze všech soupeřů. Poté, co v Irsku neuspěl ani český výběr, se dá jen těžko předpokládat, že se tam lépe povede Maltě, který má po dvou zápasech skóre 0-20. Tomu ovšem také odpovídá kurs - bookmakeři vypsali na domácí 1.03. I tak si na Iry vsadilo 877 sázkařů, čtyři lidé si potom troufli vsadit na to, že si San Marino dnes odveze první body.

Jediným zápasem z pětice nejtipovanějších, ve kterém se nebude bojovat o kvalifikační body, je přátelák Česko - Dánsko. Oba týmy do utkání půjdou s kombinovanými sestavami, které se navíc budou v průběhu duelu měnit. Výhoda domácího prostředí je tak zřejmě hlavním důvodem, proč bookmakeři považují za favorita souboje Česko, na které vypsali kurs 1.70. Na tiket si ho přidalo 508 soutěžících, dalších 166 jich jedničku jistilo remízou, 39 lidí tipuje remízu a 12 jich zkusilo dokonce čistou dvojku s kursem 4.50.

Reklama