Hlavní obsah

Chicago již zase boduje

, 19. listopadu 2006

Nedělní NHL tentokrát nabízí tři utkání. New York Rangers zakončí náročný týden návratem domů utkáním s Tampou Bay. V pacifické divizi se pokusí Anaheim konečně poprvé v tomto týdnu naplno bodovat. Vancouver uzavře sérii šesti zápasů hraných v řadě před vlastním publikem.

Článek

Jeho fanoušci zatím nemohou být s výsledky těchto zápasů příliš spokojeni. Vancouver má už možnost být v nich úspěšný maximálně na padesát procent, pokud ovšem dnes zvítězí. Jediné, co se hráčům dlouho dařilo, byla hra v oslabení, ale v pátečním zápase jim už ani tato nevycházela zcela dokonale. Naštěstí však soupeře ustříleli. Tým nadále v útoku vedou dvojčata Sedinova, která rozdělují přesné gólové nahrávky. Brankář Luongo naopak zatím příliš nepřevyšuje gólmany, na něž pršely stížnosti v minulých letech.

Chicago se dostalo do problémů s brankáři zhruba před měsícem. Zranil se Lalime a především Chabibulin. Novou šanci tak dostal Boucher, který se jí však chopit nedokázal. Tudíž si zachytal už i Caron. V pátek se již vrátila do branky jednička týmu. Chabibulin pomohl mužstvu k výhře v samostatných nájezdech. Trenér Chicaga se snaží také hýbat se složením útočných řad, ale je omezen zraněními Handzuše a Havláta. Český útočník se přes dlouhou absenci stále drží na druhé příčce klubového kanadského bodování a je nadále nejlepším střelcem týmu.

Bookmakeři bwin očekávají, že dnes skončí série pěti zápasů, v nichž dokázali hosté bodovat. Na domácí Vancouver vypsali kurs 1,83. Domácí prostředí ve vzájemných zápasech dnešních soupeřů skutečně má svou roli. Hosté míří na led, kde již sedmkrát v řadě nevyhráli. Přesto si i na Chicago lze dnes vsadit a sice v kursu 3,25.

Reklama