Hlavní obsah

Arsenal potřebuje zvítězit

Gunners pouze remizovali v minulém zápase Ligy mistrů na domácím hřišti s CSKA Moskva a tím si tak zkomplikovali cestu za postupem do další fáze. O to více je pro Londýňany důležitý právě dnešní zápas, ve kterém potřebují porazit Hamburk, jemuž už o nic nejde.

Článek

Arsenal je v této chvíli se sedmi body na třetí příčce skupiny G. Druhé Porto má pouze lepší skóre, ale to nic nemění na složitosti situace, ve které se svěřenci Arsene Wengera nachází. "Jak neuděláme s Hamburkem tři body, můžeme mít opravdu velké problémy," řekl kouč Arsenalu. Gunners hrají poslední utkání skupiny na hřišti Porta; právě v Portugalsku se bude příští týden rozhodovat o postupujících bez ohledu na výsledky tohoto kola. "Dnes vyhrát prostě musíme a to s sebou přináší tlak," konstatoval Wenger. Ten nebude s největší pravděpodobností moci opět využít služeb Tomáše Rosického, který se stále zotavuje ze svalového zranění. Chybět bude určitě stoper William Gallas, jenž se v týdnu zranil při tréninku. Do sestavy se naopak vrací Gilberto, Freddie Ljungberg i Robin van Persie.

Hamburg má Arsenalu co vracet, jelikož právě s ním prohrál ve svém úvodním letošním utkání Ligy mistrů. Do sezony vstoupil velice špatně a to jak v Lize mistrů, tak i bundeslize. Bohužel pro trenéra Thomase Dolla se výsledky nedostavují ani v posledních týdnech. To potvrdili jeho svěřenci i tento víkend, když pouze remizovali na hřišti nejhoršího celku bundesligy - Mohuče. Zdá se to už jako obehraná písnička - hvězdné mužstvo Hamburku prostě nešlape. V Lize mistrů nenasbíralo ještě ani bod a předčasně se tak muselo rozloučit s vidinou postupu.

V roli jasného favorita vstoupí do zápasu domácí. Na vítězství svěřenců Arsene Wengera vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 1.20. Myslíte si, že Hamburg neodjede z Emirates stadium s prázdnou, pak si na to vsaďte - kurs je 3.74.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články