Hlavní obsah

Potvrdí Liverpool svou domácí sílu?

Jedno z pěti dnešních utkání Premier league se odehraje na Anfield Road, domácím stánku Liverpoolu. Reds zde přivítají nevyzpytatelný Portsmouth, který má v tuto chvíli dokonce o dva body více.

Foto: internet

Xabi Alonso (vpravo) ví, jak vám pomoci vydělat peníze...

Článek

Start Liverpoolu do aktuální sezony nebyl zrovna růžový, ale postupně svěřenci Rafaela Benitéze našli svou sílu. Bohužel pouze v domácích zápasech; na Anfield Road klopýtli Reds jen jednou, když remizovali s Blackburnem. Na cizích hřištích už je to horší - o dost horší; bilance 0-2-5 je opravdu tragická. O víkendu hostili Manchester City a díky brance svého kapitána Stevena Gerarda si do tabulky připsali tři body. "Máme v tuto chvíli slušnou formu a proti Pompey ji chceme potvrdit," řekl španělský kouč ve službách Liverpoolu. Tomu dnes bude scházet záložník Boudewijn Zenden, který si poranil koleno. Stoperská dvojice nastoupí s největší pravděpodobností ve složení Daniel Agger - Jamie Carragher - Fin Sami Hyypiä tak bude pouze na lavičce náhradníků. Otazník startu visí nad útočníkem Craigem Bellamym.

Vstup mužstva z jižní Anglie do letošního ročníku Premier league je opravdu výjimečný. V loňském ročníku přezimovalo se šestnácti body a nyní jich má na svém kontě už třiadvacet. O víkendu utrpěli svěřenci Harryho Redknappa porážku 1:0 na hřišti Newcastlu. V tuto chvíli jsou Pompey na čtvrté příčce tabulky a už to tak vypadá, že se letos budou opravdu prát o místa zajišťující evropské poháry. "Jestliže hrajeme v plné síle, pak je to dobré, ale v poslední době tomu tak není a naše výsledky se od toho odvíjejí. Očekáváme tvrdou hru Liverpoolu, ale jsme připraveni se s ní poprat," řekl zkušený lodivod Pompey. Pochybnosti dnes visí nad startem Seana Davise, Matta Taylora i Lomana LuaLua. Zraněné koleno kanonýra Benjani Mwaruwariho by měli dát do pořádku injekce.

Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem dnešního utkání domácí, na které vypsali kurs 1.45. Remízu ocenili hodnotou 3.75. Jestliže věříte v překvapení, kterým by jistě bylo vítězství Portsmouthu, pak využijte kursu 7.00 rovných.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články