Hlavní obsah

Schalke chce zpět na čelo

V rámci patnáctého kola bundesligy dnes přivítá remízový král soutěže Norimberk mužstvo Schalke 04. Hosty díky včerejšímu vítězství Brém s Herthou spadli na druhou příčku, ale v případě dnešního vítězství se opět ujmou pozice lídra soutěže.

Článek

Mužstvo s velmi početnou česko-slovenskou kolonií odstartovalo do letošního ročníku bundesligy velice dobře, když dokazovalo napodobovat své skvělé jarní výsledky, ale poté přišel výpadek a v posledních kolech se opět snaží dostat zpět. V minulých třech zápasech vybojovali svěřenci trenéra Hanse Meyera pět bodů; pozici remízového krále potvrdili s Cáchy a Wolfsburgem, zvítězit se jim podařilo s Leverkusenem. Dnes je čeká soupeř z jiného soudku. "Schalke je dnes favoritem, ale my mu nenecháme ni zadarmo. Věřím v naše kvality a chci uspět," řekl sebevědomě kouč Meyer. Ten dnes bude jistě postrádat Glaubera, zatímco nad startem Jana Poláka visí otazník.

Schalke mělo horší úvod ročníku, ale v poslední době se díky svým výsledkům stává oblíbeným "koněm" pro sázkaře. Po klopýtnutí ve Stuttgartu a následné remíze s Bayernem Mnichov neztratilo do této chvíle ani bod; zvítězilo v Mönchengladbachu, doma s Mohučí, v Chotěbuzi i minulý týden s Bochumí. V těchto utkáních potvrdilo svou letošní produktivitu, když nastřílelo celkem deset branek. I díky těmto posledním výsledkům je momentálně na špici bundesligy a určitě chce být co nejdéle. Další překážkou dnes bude Norimberk. Proti tomu nenastoupí zraněný Zlatan Bajramovič, kterého v základní jedenáctce nahradí Fabian Ernst.

Domácí jsou považováni za outsidera s kursem 3.10 na jejich vítězství. Hodnota kursu na remízu je rovné 3.00 a na vítězství Schalke 2.25. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama