Hlavní obsah

Soutěžící dnes nejvíc věří Brnu

Důležitý zápas dnes čeká basketbalistky Brna. Gambrinus na své palubovce přivítá Jekatěrinburg a pokud platí, že hlas lidu je hlasem božím, trenér Bobrovský bude se svými svěřenkyněmi slavit. Jeho týmu totiž soutěžící na Eurotip.cz věří téměř jednoznačně.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Gambrinus do letošní Euroligy nevstoupil nijak suverénně, nejprve prohrál na půdě dnešních soupeřek 86-87 a poté doma vyhrál nad Valencií až po dramatickém závěru. V posledních dvou zápasech už se ale Brňankám dařilo a pokud dnes Jekatěrinburgu oplatí úvodní porážku, dostanou se do čela skupiny C. Naprostá většina účastníků soutěže - 687 - věří domácím s kursem 1.22. Tři lidé zkusili remízu a pět si jich na tiket dalo výhru Jekatěrinburgu s kursem 4.20.

Ještě o něco jednoznačněji vidí sázkaři duel finské hokejové ligy Karpat - Saipa. Jasným, kursovým favoritem je domácí tým, na který bookmakeři vypsali 1.40. Není divu, Oulu vede finskou soutěž a na svém ledě prohrává jen výjimečně. Proto si také domácí mužstvo vsadilo rovných 600 lidí, přestože Saipa v posledních dvou utkáních na stadionu soupeřů zvítězila. Remízu tipuje pět soutěžících a výhru hostů dokonce jen jediný.

Podobně to vypadá s dalším finským soubojem IFK Helsinky - Kuopio. Helsinky mají do kvalit Oulu daleko a na svém ledě vyhrály jen polovinu svých utkání, důvod, proč si na ně s kursem 1.40 vsadilo 559 účastníků soutěže, je v dnešním soupeři domácích. Je jím totiž Kuopio, nejhorší tým ligy, který navíc na výhru čeká už sedm zápasů. Na to, že se jí dočká dnes, si vsadil jediný člověk a remízu zkusilo pět lidí.

V pětici nejtipovanějších zápasů dneška se objevil i druhý český zástupce v basketbalové Eurolize žen. USK Praha ale výkony zaostává za brněnskými spolufavoritkami soutěže. Pražanky zatím dokázaly porazit jedině belgický Namur a v utkání se Samarou jsou proti i přes výhodu domácího prostředí outsiderem, na kterého si v kursu 4.50 vsadili jen tři soutěžící. Naprostá většina, 474, si jich vsadila vítězství ruského týmu s kursem 1.30.

Pořadí nejsázenějších utkání uzavírá souboj zámořské NHL Detroit - St. Louis. Red Wings se po sérii proher konečně chytli a vyhráli tři ze čtyř posledních utkání. Poslední výhru si připsali na ledě dnešního soupeře - Blues potvrdili letošní špatnou formu a prohráli doma 1-5. Nyní je čeká odveta v Detroitu, kterému s kursem 1.60 dalo důvěru 399 soutěžících. 56 jich jedničku jistilo remízou a jen pět lidí si myslí, že utkání skončí nerozhodně nebo vítězstvím hostů s kursem 3.70.

Reklama