Hlavní obsah

Sázkaře lákají severské ligy

Ačkoli v pondělí bývá nabídka na fotbalové zápasy chudá, hned čtyři se dostaly do pětice nejtipovanějších utkání dneška. Největší důvěře se těší tým Elfsborgu, který by neměl zaváhat podle 310 soutěžících.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Elfsborg se už letos s Trelleborgem jednou utkal. Před měsícem odehrál zápas na jeho hřišti a připsal si tři body za vítězství 2:1. Doma ještě Elfsborg neprohrál, tři remízy ze čtyř utkání ho ale stály lepší umístění v tabulce. Trelleborg navíc oba své poslední zápasy vyhrál, naprostá většina soutěžících přesto věří ve výhru domácích: 310 si jich vsadilo jedničku s kursem 1.40, 40 se jich spokojilo s menším kursem na neprohru Elfsborgu a jen tři tipují jiný výsledek.

Podobně jednoznačně vidí účastníci soutěže také další duel nejvyšší švédské ligy Helsingborg - GAIS. Domácím se letos zatím nedaří; v devíti utkáních získali jen deset bodů a v tabulce jsou předposlední. Na svém hřišti ale naposledy dokázali rozdrtit Orebro 4:1 a podobně se dnes chystají zatočit i se soupeřem, který zatím dokázal venku vstřelit jediný gól. Na jedničku vypsali bookmakeři kurs 1.52, který si na tikety přidalo 273 sázkařů. 52 jich výhru domácích jistilo remízou, jeden člověk si vsadil remízu a dva si troufli vsadit dvojku v kursu 5.40.

Už pět kol čekají na výhru fotbalisté norského týmu Odd Grenland. Vinou této série zůstává klub se čtyřmi body na posledním místě. Polepšit si může dnes, kdy na jeho hřiště zavítá Rosenborg Trondheim. Mnohonásobný mistr severské soutěže letos stále trochu tápe, v posledním kole dva odevzdal body Fredrikstadu, který v Trondheimu remizoval 1:1. Na stadionu nejhoršího týmu ligy by se ale měl radovat - alespoň si to myslí 198 soutěžících, kteří si vsadili dvojku v kursu 1.72. 87 se jich spokojilo s kursem 1.14 na neprohru Rosenborgu a jen 11 lidí věří tomu, že hosté ztratí alespoň bod.

Dalším utkáním, které se odehraje na severu Evropy, je duel finské ligy Honka Espoo - Lahti. Domácí letos nezačali nejlépe, z prvních tří zápasů prohráli dva, od té doby ale neprohráli ani jeden zápas. Naposledy dokonce dokázali uspět na hřišti druhého Turku, a tak není divu, že mu dnes věří většina - 143 - z těch, kteří si na tento souboj vsadili. I Lahti ale o sobě dalo v minulém kole vědět; na svém hřišti totiž deklasovalo mužstvo Vaasa 6:0. V úspěch hostů ale příliš lidí nevěří - remízu si vsadilo 12 účastníků soutěže a dvojku s kursem 3.50 jen dva.

Pětici nejpopulárnějších dnešních zápasů uzavírá tenisový duel Vaidišová - Stosurová. Australance se v minulých týdnech nevedlo nejhůř; na antuce dokázala porazit například Amelii Mauresmovou nebo Rusku Kirilenkovou. Nyní ji ovšem čeká česká tenistka, na kterou Stosurová nemá nejlepší vzpomínky - utkala se s ní zatím čtyřikrát a čtyřikrát odešla poražena. Nelze se proto příliš divit, že světové čtrnáctce Vaidišové dnes věří 146 soutěžících a její soupeřce nikdo.

Reklama