Hlavní obsah

Soutěžící nepřestává lákat fotbal

Přestože je tenisová sezona v plném proudu a většina fotbalových lig ještě nezačala, účastníci soutěže na Eurotip.cz se nenechávají odradit od sázek na nejpopulárnější hru planety. Všech pět nejsázenějších zápasů dneška se tak odehraje na zeleném trávníku.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největší zájem projevili sázkaři o zápas rozbíhající se švýcarské ligy FC Curych - Luzern. Domácí letos obhajují loňský titul, za kterým ale letos nevykročili nejlépe, když v prvním zápase nestačili na Basilej. Dnes je čeká soupeř, se kterým se v minulém roce utkali pětkrát a třikrát z toho vyšli jako vítězové. Vzájemnou bilanci s Luzernem by si měli vylepšit i dnes, tedy alespoň podle soutěžících: 360 z nich si vsadilo jedničku s kursem 1.35, jen tři odvážlivci riskli sázku na remízu a jeden dokonce na výhru hostů.

Podobně jednoznačně vidí účastníci soutěže souboj brazilské ligy Sao Paulo - Sport Recife. Sao Paulo se v posledních týdnech trápilo, z utkání proti Flamengu, Corinthians a Fluminense vybojovalo jediný bod. V neděli už ale zabralo a ze hřiště Cruzeira si přivezlo všechny body za vítězství 2:1. Dnes přivítá soupeře, kterému se letos venku vůbec nedaří - prvních pět zápasů na cizích hřištích Recife prohrálo a uspělo až před týdnem na stadionu Figueirense. Jasným favoritem je podle bookmakerů domácí tým, na který si v kursu 1.30 vsadilo 303 soutěžících. 22 se jich spokojilo s nízkým kursem na neprohru Sao Paula a jen pět lidí si myslí, že zápas dopadne jinak.

Dalším ostře sledovaným brazilským duelem bude zápas Botafogo - Juventude. V něm v tříbodový úspěch hostů nevěří dokonce vůbec nikdo - jen dva lidé si vsadili neprohru hostů, zatímco 261 tipujících dalo důvěru domácím v kursu 1.35. Tomu se lze jen těžko divit, Botafogo totiž po dvanácti odehraných zápasech vede brazilskou ligu a doma má zatím bilanci 5-0-0, zatímco hosté jsou spolu s Recife nejhorším týmem na cizích hřištích.

Ani jeden člověk nevěří v čistou dvojku ani v souboji islandské ligy Akranes - HK Kópavogur. I tady je důvod prostý: hosté v pěti utkáních venku ještě nedokázali vstřelit gól, zatímco jich sami inkasovali jedenáct, a nyní je čeká zápas na hřišti solidního týmu Akranes, který po třech výhrách v řadě dokázal naposledy sebrat body velmi silnému Hafnarfjorduru na jeho vlastním stadionu. 133 soutěžících si zřejmě právě proto vsadilo na výhru Akranes; 74 dalších jich jedničku jistilo remízou a jen deset lidí věří v remízu nebo neprohru hostů.

Také poslední souboj nejtipovanější pětice zápasů se odehraje na severu Evropy. Finský tým HJK Helsinky doma přivítá Myllykoski. Tento souboj je kursově nejvyrovnanější ze všech a také podle rozložení sázek je zřejmé, že domácí mužstvo nemá tak jednoznačnou důvěru, jako ta předchozí. Helsinky totiž v posledních třech zápasech pokaždé ztratily body kvůli remízám a doma mají ze šesti utkání bilanci 1-4-1. Nyní je navíc čeká soupeř, který ze šesti zápasů venku uhrál tři nerozhodné výsledky. Soutěžící proto nejčastějí opatrně sázejí neprohru domácího klubu s kursem 1.23. 78 jich riskuje čistou jedničku a 24 účastníků soutěže věří znovu v remízu HJK. Vítězství týmu Myllykoski si s kursem 3.35 přidali na tiket jen dva lidé.

Reklama