Hlavní obsah

Gambrinus liga očima experta

Slavia v tomto kole ztratí body na Žižkově a její náskok v čele tabulky se sníží, protože Sparta ani Teplice nezaváhají. Myslí si to zástupce bwin v Česku Jindřich Rajchl, který pro Eurotip.cz okomentoval 13. kolo nejvyšší soutěže.

Článek
Olomouc - Jablonec
Tip: 0
"Jablonec je trochu na vzestupu a Olomouc dává málo gólů i málo dostává... Pro mě je to remízový zápas s málo góly."
Liberec - Most
Tip: 1
"Most sice nehraje vůbec špatný fotbal, ale myslím si, že Liberec v současný době jde s Lubošem Kozlem nahoru. Most dostal pět gólů od Sparty, ale občas se stane, že vám zápas nevyjde. To je jako když hrála Slavia na Arsenalu a všichni z toho dělali obrovskou ostudu, ale ono se zase tak moc nedělo. Most by měl hrát stejně, ale na Liberec by to stačit nemělo."
Zlín - Kladno
Tip: 1
"Myslím si, že doma Zlín vyhraje. Byť je hodně nevyzpytatelnej, zejména v posledních zápasech dokáže překvapit venku a pak prohrát doma. Kladno ale podle mě dokáže porazit."
Ostrava - Brno
Tip: 0
"Tady to bude zajímavý zápas. Samozřejmě Ostrava má obrovskou podporu fanoušků a je určitě dobrý hrát před 20.000 diváky. Brno tam ale přijede s velmi tvrdou defenzivou, myslím si, že bod si z Ostravy odveze. Řekl bych, že to by mohlo být překvapení kola."
Teplice - České Budějovice
Tip: 1
"Myslím si, že Teplice dokážou doma vyhrát. Kádr mají kvalitní, v poslední době předvádějí dobrý fotbal, zejména Michal Doležal je ve velký formě. Podle mě tady překvapení nebude."
Plzeň - Mladá Boleslav
Tip: 1
"Tady si naopak myslím, že vyhrají hosté. Boleslavi se sice v posledních zápasech nedařilo, ale její výkony jdou podle mě nahoru. A přestože se po Poháru UEFA občas stává, že se nedokážete soustředit na ligu, tak tentokrát Boleslav body potřebuje a měla by všechny získat. Na začátku ligy to s ní bylo podobný, v prvních kolech nedokázala vyhrát a když už šlo opravdu do tuhýho, tak se dokázala vzchopit a ty zápasy vyhrát. Boleslav má velmi kvalitní kádr s vítěznými typy hráčů, myslím si, že v Plzni vyhraje."
Žižkov - Slavia
Tip: 0
"Tady to vidím na remízu. Žižkov bude natěšený, bude chtít Slavii ukázat, že na to má, bude to pro něj hodně prestižní zápas. Pro Slavii to bude po Arsenalu znamenat přeci jen nižší stupeň, navíc bude chybět Standa Vlček, stěžejní ofenzivní síla Slavie, což bylo vidět i proti Arsenalu."
Sparta - Bohemians
Tip: 1
"Tady by to měla být jednoznačná záležitost. Sparta je v současnosti ve velké formě a z mého pohledu je Bohemka asi nejslabší tým v lize. Má sice úžasný fanoušky, co se ale týká kádru, tak je na tom možná úplně nejhůř. Podle mě jasná jednička."

Reklama