Hlavní obsah

Dostane se Tottenham ze samého dna tabulky?

Anglická Premier league bude mít po dnešku čtyři kola za sebou a může se stát, že na samém chvostu tabulky zůstane ambiciózní Tottenham. Spurs prozatím vybojovali jediný bod díky remíze s Chelsea a v dnešní dohrávce si tak jistě budou chtít spravit chuť s Aston Villou.

Článek

Villans na úvod dokázali porazit Manchester City, ale následně prohráli s nováčkem ze Stoke. Těsně před reprezentační přestávkou však už bodově naprázdno nevyšli, když uhráli bezbrankovou remízu s Liverpoolem. V tabulce tak patří k průměru, ale dnešní případné vítězství by je posunulo dokonce na čtvrtou příčku.

„Tottenham je stále velmi silným týmem, i když jim odešlo útočné duo Berbatov - Keane. Musíme myslet na nové hráče, kteří jsou schopni skórovat. Darren Bent dával branky v každém klubu, kde působil. A Roman Pavlučenko dával hodně branek za Spartak Moskva a ruskou reprezentaci. Musíme tak být obezřetní,“ konstatoval obránce Aston Villy Luke Young, který dnes na hřišti nebude bezesporu chybět. Fit je po pauze zapříčiněné zraněním další obránce Carlos Cuellar, stejně tak záložník Craig Gardner. Na listině marodů tak zůstává pouze Steve Sidwell.

Tottenham je bezesporu prozatím zklamáním letošní sezony, ale ono se není až tak čemu divit. V letní pauze prošlo mužstvo Juande Ramose velkou přestavbou, která skončila až teprve nedávno. Kromě Pavlučenka získali Spurs do svých řad i krajního obránce Vedrana Čorluku, který tak doplnil na soupisce Tottenhamu krajana Luku Modřiče, jehož příchod z Dinama Záhřeb se zrodil v létě.

Pavlučenko s Čorlukou si dnes pravděpodobně odbudou premiéru v dresu Kohoutů a bezesporu nemohou očekávat jednoduchý zápas. „Villa je dobrý tým stejně jako loni. Mají tým se zkušenostmi - hrají evropské poháry - je to silný tým a těžký soupeř pro nás,“ pěje slova chvály k soupeři kouč Ramos. „Je však důležité vyhrát. Po remíze s Chelsea, když vyhrajeme a získáme tři body, dodáme si sebedůvěru,“ dodal lodivod Tottenhamu, který nemá žádné problémy s absencemi.

Na výhru domácích Spurs byl sázkovou kanceláři bwin vypsán kurs 1.85. Na úspěch hostí je kurs 4.00 rovné a na remízu vypsali bookmakeři kurs 3.20.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články