Hlavní obsah

New Jersey by rádo ukončilo sérii Clevelandu

NBA pokračuje další porcí zápasů, a v jednom z nich se pokusí Cleveland protáhnout svou sérii sedmi zápasů bez porážky. Po třech domácích zápasech zajíždí na palubovku New Jersey, kde je nečeká nic jednoduchého.

Článek

Nets sice vstoupili do nové sezony výhrou ve Washingtonu, ale pak přišlo několik neúspěšných vystoupení. Za příčinu se jistě dá považovat i ztráta rozehrávače Harrise, který chyběl New Jersey ve třech zápasech, v nichž nezvítězili. Po svém návratu se naopak blýskl dvěma výbornými vystoupeními proti Atlantě, v nichž nastřílel 30, respektive 33 bodů. Dokonce 38 nasázel před svým zraněním Detroitu a bude-li mít i dnes takovou fazónu, Cleveland by mohl mít problémy.

Ty se Cavaliers momentálně vyhýbají a pramení z toho i výsledky. Sedm výher v řadě měli na svém kontě naposledy loni v březnu. Šlo však pravděpodobně o cennější sérii, jelikož momentálně neměli až tak těžký los. Celkem bez problémů se tak tým kolem Lebrona Jamese dostává pravidelně přes 100 bodů. Sama největší hvězda si drží prakticky 30 bodů na zápas, což není vůbec špatné, ale případné Jamesovo zranění by jistě Cleveland tradičně výrazně oslabilo.

Zatím však James nechyběl a chybět nebude ani v dnešním souboji na palubovce New Jersey. Domácí jsou rovněž bez absencí a i dnes se tak budou spoléhat především na duo Harris - Carter, které se dohromady pohybuje kolem 50 bodů na zápas.

Podle bookmakerů společnosti bwin jsou favoritem hosté, na něž si můžete vsadit s kursem 1.40. Myslíte si, že New Jersey ukončí vítěznou sérii Clevelandu, pak si vsaďte na jeho vítězství - kurs je 3.00 rovné.

Reklama