Hlavní obsah

Slovan má Budějovicím co vracet

Eurotip.cz

Hokejová Liga mistrů dnes nabídne slovensko-český souboj, který uvidí Bratislava. Domácí Slovan změří své síly s Českými Budějovice v zápase, jenž bude pro obě mužstva posledním letošním na evropské scéně.

Článek

Jistotu postupu si totiž už minulý týden zajistila v Budějovicích ruská Ufa a to naprosto spolehlivě. Dnes v Bratislavě tak o nic nepůjde, co se týče postupu do další fáze Ligy mistrů. Ve hře je však prestiž a zapomínat se rozhodně nesmí ani na finance, které jsou v této soutěži hodně štědré. „Pořád je to mezinárodní utkání, pořád je to Liga mistrů a zápas bude mít náboj, i když se nedá už nikam dál postoupit,“ myslí si kouč Jihočechů Ernest Bokroš.

„My k utkání přistoupíme se vší vážností, protože tak, jak říkám před každým zápasem, my si nemůžeme dovolit nějaký duel vypustit. Musíme se soustředit na to, aby se forma všech hráčů zvyšovala, a k tomu musíme bojovat v každém utkání,“ dodal českobudějovický lodivod, na kterého mají v Bratislavě velmi dobré vzpomínky, nýbrž s tamním klubem vyhrál slovenskou extraligu.

Za co už ale jistě nebyli fanoušci Slovanu rádi, tak za prohru 2:5 v Budějovicích. Dnes tak mají soupeři bezesporu co vracet a právě na jeho úkor mohou skončit na druhé příčce skupiny. „Zápas Ligy mistrů je víc jak extraligový souboj ve Slovnaft Extralize. Škoda, že je už v naší skupině rozhodnuto o vítězovi a postupujícím. Ale i tak chceme zvítězit a poprat se o druhou příčku v tabulce,“ řekl k zápasu domácí trenér Róbert Pukalovič.

Právě Slovan Bratislava je mírným favoritem duelu. Na vítězství slovenského mužstva byl bookmakery bwin vypsán kurs 2.10. Na remízu si u světové jedničky můžete vsadit s kursem 4.35, a na výhru Českých Budějovic 2.65.

Reklama