Hlavní obsah

Manchester United přivítá Blackburn

Anglický Carling Cup našel včera zajímavého semifinalistu, když Arsenal nestačil na druholigové Burnley. Podobného kousku by dnes jistě chtěl dosáhnout Blackburn, který čeká zápas na Old Traford s domácím Manchesterem United.

Článek

Rudí ďáblové letos nezažili v Carling Cupu brzké vyřazení jako loni, kdy už ve třetím kole nečekaně podlehli Coventry. Do čtvrtfinále naopak prošli poměrně hladce a mají tak stále šanci poprat se o jednu z anglických trofejí. V nominaci Sira Alexe Fergusona pro zápas s Blackburnem po více jak měsíci nechybí uzdravený Paul Scholes, který však pravděpodobně začne zápas pouze na lavičce náhradníků.

„Mám Paula stále v mysli. Je na hraně mezi tréninkem a zápasem. Na trénincích působí v pořádku a je tedy možné, že brzy naskočí i do zápasu,“ konstatoval manažer Ferguson, který dnes dá šanci hráčům širšího kádru. V nominaci tak chybí čerstvý vítěz Zlatého míče Ronaldo či Rooney s Berbatovem.

Blackburn to neměl s postupem do čtvrtfinále Carling Cupu tak jednoduché, ale se Sunderlandem i Evertonem dokázal vyhrát a stále je tak ve hře. Aktuálně předposlední celek Premier league není však letos v nejlepší formě a vypadá to, že může mít na jaře problémy.

„Jsou tu někteří, kteří jsou za naše neúspěchy rádi. Lidi chtějí, abychom selhali a nezůstali mezi elitou. Ale to dává mně a mým hráčům sílu k tomu, aby těmto lidem ukázali své umění. Všichni vědí, jak na tom jsme, ale všichni rovněž vědí, že máme na to, abychom vše napravili,“ řekl manažer Rovers Paul Ince, který se dnes musí obejít bez Davida Dunna a Stevena Reida.

Papírovým favoritem utkání je jednoznačně domácí Manchester, na který si můžete vsadit s kursem 1.44. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 3.90. Ten kdo věří v překvapení, může si vsadit na Blackburn, jehož výhra je oceněna kursem 6.50.

Reklama