Hlavní obsah

Duel expertů: 86. kolo

Plusové kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů, přestože Volnaskovi i eurotiperovi chyběly ke stoprocentní úspěšnosti výhry dvou hostujících týmů. Připíší si tento víkend plný zásah? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 85. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hercules - EibarOsasuna - ValladolidNantes - Lyon1021.733.101.759/107/109/102:03:32:1okokko
Celkem vsazeno: 2237Celkem výhra: 2370.83Úspěšnost: 106.0%
eurotiper - 85. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Kapfenberg - MattersburgLASK Linz - Sturm GrazPSV - Groningen1212.001.851.658/108/108/103:11:04:2okkook
Celkem vsazeno: 1802Celkem výhra: 1709.01Úspěšnost: 94.8%

86. kolo

volnasek
Crewe - SwindonTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 8/10Swindon, remízový král 3. anglické ligy, zavítá ve 20. kole na hřiště posledního Crewe. Domácím, kteří nebodovali vůbec již pět kol v řadě, hrozí sestup. Hosté jsou však také těsně nad sestupovým pásmem, dokonce bez výhry šest kol v řadě a dalšími případnými remízami se z tohoto nebezpečí určitě nedostanou. A tak je víc než jasné, že oba celky potřebují plný bodový zisk jako sůl. Podle mě však tento duel skončí opět smírně, protože domácí konečně alespoň trošku zabojují a Swindonu darují bod, který bude pro ně znamenat již devátou plichtu.
Brentford - BradfordTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Další utkání jsem vybral ze 4. anglické ligy. Také ve 20. kole se utkají osmý Brentford a třetí Bradford. Hosté si drží přímou postupovou příčku do vyšší ligy, a tak je pro ně každý bod velice důležitý. Ani domácí však nejsou bez šance na postup. Tlačí se nahoru k barážovým příčkám a k tomu potřebují bodovat, zejména na vlastní půdě. Předpokládám, že toto utkání bude velice tvrdé a vyrovnané že a oba soupeři budou nakonec spokojeni s bodem za spravedlivou remízu. Tipuji tedy 1:1.
Burnley - SouthamptonTip: 2Kurs: 4.15Vklad: 8/10Burnley hraje letos ve 2. anglické lize překvapivě velice dobře a zdá se, že pomýšlí na postup do Premier League. Drží se zatím na čtvrtém (barážovém) místě a ve 23. kole hostí celek Southamptonu. Hosté v tomto ročníku zaostávají za očekáváním a budou mít nejspíš co dělat, aby nesestoupili. Domácí jsou podle bookmakerů bwin v tomto duelu favoritem a měli by si tedy poradit s trápícími se hosty, kteří nebodovali naplno již čtyři kola a v minulém kole utržili porážku 0:3 na půdě Cr. Palace. Já jsem však opačného názoru a tuším, že Burnley v tomto duelu zaváhá a Southamptonu budou odměnou za vzchopení se tři body.
Eurotiper
Dundee - Rangers Tip: 1x Kurs: 1.97 Důvěra: 7/10Zajímavý zápas se odehraje v 18. kole skotské ligy. Momentálně třetí Dundee united hostí druhé Rangers. Hosté jsou favoritem, ale Dundee se určitě lehko nevzdá. Hlavně dome je velmi silné, o čemž svědčí jediná prohra v 8 zápasech. Proti Rangers se mu rovněž daří, v posledních třech domácích zápasech dvakrát vyhrál a jen jednou remizoval. Letos už navíc vybojoval překvapivou remízu v Glasgowě a doma bude určitě ještě silnější.
Wigan - Blackburn Tip: 1 Kurs: 1.95 Důvěra: 7/10V 17. kole anglické Premier League přivítá jedenáctý Wigan předposlední Blackburn. Wiganu se v předcházejícím období dařilo a jeho sérii pěti utkání bez prohry ukončil až v posledním kole Arsenal, který ho na svém hřišti zdolal těsně 1:0. Hostující Blackburn je v úplně jiné situaci, v předešlých 10 kolech získal jen tři body a už pět zápasů po sobě prohrál. Očekávám, že Wigan využije momentální krizi Blackburnu a získá další tři body.
Janov - Atalanta Tip: 1 Kurs: 1.85 Důvěra: 7/10Je to souboj sousedů v tabulce italské Serie A. Momentálně sedmá Atalanta zavítá na půdu šestého Janova. Oběma týmům se daří, za což vděčí hlavně výhrám na domácích trávnících, kde shodně získali po 19 bodech. Venku už je to o něčem jiném. Atalanta vybojovala u svých soupeřů jen 4 body v 7 zápasech za jednu výhru a jednu remízu. V loňském vzájemném zápase v Janově zvítězili domácí 2:1 a výhodu domácího prostředí by měli využít i nyní.

Reklama