Hlavní obsah

Ramose čeká ostrá premiéra

Real Madrid už netrénuje Bernd Schuster, po víkendové prohře se Sevillou dostal od vedení Bílého baletu padáka a místo hlavního kouče zaujal Juande Ramos. Bývalý kouč Sevilly, kterému nevyšlo angažmá na ostrovech u Tottenhamu, vstoupí do svého nového působení duelem Ligy mistrů se Zenitem Petrohrad.

Článek

Real Madrid má sice postup jistý, ale stále ho může vylepšit. Ve hře je totiž postup z prvního místa skupiny, o které Los Blancos bojují na dálku s Juventusem Turín. V cestě za tímto cílem stojí Realu Petrohrad, jenž má alespoň zajištěný postup do jarních bojů v Poháru UEFA. Na Santiago Bernabeu se však jistě bude chtít vytáhnout.

Bílý balet není bezesporu v pohodě, což dokázala i domácí víkendová porážka se Sevillou, která navíc sečetla dny Bernda Schustera na lavičce Realu. Nový trenér Juande Ramose má tak minimum času, aby vlil svým svěřencům novou krev do žil, a fanoušci Madridu se jistě bojí, aby nemuseli skousnout další výpadek svých miláčků. Real bude navíc postrádat řadu důležitých hráčů, na listině zraněných totiž figurují Diarra, Van Nistelrooy nebo Sneijder či Pepe.

Zenit vstupoval do letošního ročníku Ligy mistrů s vidinou postupu do osmifinále, ale ostudu jistě neudělal. Možná i trochu smolně má na svém kontě momentálně jen pět bodů. Ty mu alespoň zaručují účast v Poháru UEFA a do Madridu tak svěřenci Dicka Advocaata jedou s čistými hlavami. Mohou tedy jen získat, což by mohlo být poměrně důležité, jelikož hráči Realu nejsou určitě v moc dobrém rozpoložení. Vytáhnout se jistě bude chtít Andrej Aršavin, jehož další budoucnost je stále nejistá.

Real je mírným favorit, když si na jeho vítězství vsadíte s kursem 2.00 rovné. Na remízu vypsala společnost bwin kurs 3.30 a na výhru Zenitu 3.35.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.