Hlavní obsah

Američané hrají o třetí Gold Cup v řadě!

Totožné složení jako před dvěma lety má finále fotbalového mistrovství Severní a Střední Ameriky, tedy Gold Cupu. Od 21:00 se v něm střetne domácí tým USA s Mexikem. Američané mohou dosáhnout na třetí triumf na turnaji v řadě, jejich soupeř naposledy vyhrál v roce 2003. Zápas si můžete tipérsky vychutnat od první do poslední minuty, neboť je zařazen mezi Live sázky Tipsportu!

Foto: Bill Kostroun, ČTK/AP

Americký fotbalista Kenny Cooper oslavuje svou proměněnou penaltu ve čtvrtfinále Zlatého poháru proti Panamě.

Článek

Bookmakeři Tipsportu věří před finále spíše úspěchu Spojených států (kursy 2,15 – 1,25 – 3,00 – 1,55 – 3,20). A není divu, Američané mají formu, na nedávném Poháru konfederace ve finále vzdorovali Brazílii. Do finále Gold Cupu prošli po výhře nad Hondurasem 2:0. Ta následovala po čtvrtfinálovém prodloužení zápasu s Pananou.

To Mexičané museli o své účasti v posledním boji rozhodnout až v penaltovém rozstřelu s Kostarikou, duel skončil po devadesáti minutách 1:1. Mexičtí exekutoři však proměnili všech pět penalt a zajistili týmu postup. Žádným zásahem tentokrát nepřispěl Miguel Sabah, se čtyřmi zásahy nejlepší střelec turnaje.

Oba finalisté se naposledy potkali v únoru v závěrečné skupině kvalifikace o mistrovství světa a Američané na vlastní půdě zvítězili 2:0. Finále Gold Cupu před dvěma lety pak ovládli poměrem 2:1. Na opakování totožného výsledku si můžete vsadit v kursu 7:1.

Reklama