Hlavní obsah

Vstupte do bitvy v Ďolíčku!

Atraktivní dohrávka dnes zakončí úvodní kolo české nejvyšší fotbalové soutěže. Nováček Bohemians 1905 přivítá ve vyprodaném ďolíčku 1. FC Brno. Využijí klokani tradičně silné podpory svých fanoušků k premiérovému vítězství? Prověřte svůj tipérský instinkt, vychutnejte si vzrušující souboj minutu po minutě při Live sázkách.

Foto: bohemians1905.cz

Nová posila Bohemians 1905, zkušený útočník Luděk Zelenka.

Článek

Bohemians 1905 chtějí i v první lize vytvořit z legendárního Ďolíčku ve Vršovicích nedobytnou tvrz. V minulé sezoně ve druhé lize klokani udrželi domácí neporazitelnost až do posledního kola. Tehdy jim při jistém návratu mezi elitu pokazilo bilanci Ústí nad Labem. Týmu Bohemians 1905 nevyšla generálka před startem první ligy, druholigovému Mostu podlehl 0:1.

Korektury v sestavě lze očekávat i v brněnském celku. Klub z jihomoravské metropole po minulé nevydařené sezoně přebudoval mužstvo a z výsledků v přípravě lze usuzovat, že také ještě není optimálně vyladěný. Obstojí v bouřlivé atmosféře v pražských Vršovicích zcela nová obrana Brna?

Bookmakeři Tipsportu očekávají vyrovnanou bitvu, favorita v ní nenašli (2,65 – 1,36 – 2,8 – 1,36 – 2,65). Na to, že skórují oba soupeři, lze sázet v kursu 1,74:1. Tradiční výzvou pro fotbalové fajnšmekry jsou sázky na přesný výsledek. Například k remíze 3:3 Tipsport nasadil kurs 40:1. Zápas začne v 17:30 hodin, přímým přenosem jej odvysílá program ČT2.

Reklama