Hlavní obsah

Myslivec vyhrál u Tipsportu přes milion korun!

Neveklov, 1.12.2009 - Myslivost a kursové sázení, to jsou dva velké koníčky čtyřiapadesátiletého podnikatele ze středních Čech. Poslední listopadový víkend se stihl věnovat oběma zálibám. Naháňky na černou zvěř v sousedním i domácím revíru se vydařily a díky dechberoucímu Kombinátoru se klient Tipsportu v zelené kamizole zařadil mezi milionáře.

Foto: Jan Vítek, CO

Ilustrační foto - tiket

Článek

Na přesné výsledky v šesti utkáních NHL vsadil sázkař v Neveklově. Ke všem soubojům přišpendlil skóre 3:3 s kursy 16:1. Je to až neuvěřitelné, ale ve čtyřech arénách zářil na ukazateli po třetí třetině právě tento výsledek! Hokejový stratég vstoupil do světa milionářů, 1.320 vsazených korun přetavil v 1.072.646 korun! Den, v němž tipér sázel, byl výsledkově pozoruhodný. Remíza 3:3 se totiž v základní hrací době nezrodila jen v Bostonu, Columbusu, Montrealu a v St. Louis, ale také v Dallasu, kde se představila Tampa. Kdyby klient Tipsportu zařadil do úchvatného Kombinátoru s totožnými tipy i tento duel, svůj zisk by ještě navýšil.

Jak vás napadlo zařadit do tiketu právě výsledky 3:3? Byla to náhodná volba nebo promyšlený tah?

Prožil jsem hezkou sobotu. Jako host jsem navštívil sousední revír, kde se konala naháňka černé zvěře. V dobrém rozpoložení jsem se večer zastavil v pobočce a vsadil si. U Tipsportu sázím už osm let, takže mám nějaké zkušenosti. Na přesné skóre sázím docela pravidelně, stejně tak hraju třeba i remízy v basketbalu. Sázky s vysokými kursy mě hodně lákají. Jsem prostě myslivec a mám rád lov (směje se). Výsledky 3:3 jsem nevybral náhodně, dlouhodobě sleduju statistiky, mám na ně v počítači speciální program. Leccos z nich lze vypozorovat. Jsem rád, že se v tiketu sešly hned čtyři výsledky 3:3 najednou. Chápu, že je to tak trochu rarita. Mám už za sebou několik zajímavých výher, ale tahle milionová je nejvyšší.

Víte, vypadá to, že máte doma křišťálovou kouli…

To ne, nic takového (směje se). Kromě znalostí je třeba mít i štěstí, to tvoří více než padesát procent úspěchu. Tuto sázku určitě nepovažuju za přehnaně riskantní. Při kursu 16:1 u každého výsledku prostě stálo za to jít do hry. Počítám peníze a zbytečně je nevyhazuju. Sázením se chci hlavně dobře bavit.

Měl jste informace o vývoji zápasů?

Ne. Po sobotní naháňce jsem byl příjemně unavený, šel jsem si brzy lehnout. V neděli mě navíc čekala další naháňka černé zvěře, tentokrát v revíru našeho mysliveckého sdružení. Potřeboval jsem si odpočinout. S výsledky jsem se seznámil až ráno a vzhledem k dramatickému průběhu zápasů jsem si aspoň ušetřil nervy. Člověk spí a přitom vydělává (směje se). Když jsem si spočítal, že mám více než milion korun, byl to samozřejmě nádherný pocit. Prostě jsem prožil báječný víkend se vším všudy.

Reklama