Hlavní obsah

Na zlaté hokejisty čekalo skvělé přivítání na letišti i na Staroměstském náměstí

Mezi fanoušky, kteří včera vítali hokejové šampiony na ruzyňském letišti, byly i dívky z Tipsport Teamu. Hráčům za jejich výkon a za to, že nechali na ledě všechno, předaly červená plyšová srdce. To největší získal Jaromír Jágr.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Čeští hokejisté po příletu do Prahy

Článek

Nejlepší český hokejista okomentoval dárek později na Staroměstském náměstí před davy nadšených fanoušků. „Musíme si uvědomit, že pokud nebudeme mít tady to (v ruvce svíral srdce z plyše), nikdy nemůžeme vyhrát."

„Byl to skvělý zážitek! Jsou to borci, dokázali velkou věc, zlaté medaile i srdce si zaslouží! Finálové utkání jsem sledovala s kamarády v hospodě, ke konci to tedy byly fakt nervy. A pak už se slavilo a slavilo,“ svěřila se Kamila z Tipsport Teamu.

Hokejisté měli z přítomnosti tolika krásných dívek radost a rozdávali autogramy. „Kluci byli v dobré náladě. Atmosféra byla výborná. Kdyby byly takové akce častěji, vůbec by mi to nevadilo,“ prohlásila další členka týmu Martina, která si z akce odnesla autogram Jakuba Klepiše.

„Stihla jsem poslední třetinu finále. Byl to fajn pocit, že se osobně setkám s mistry světa,“ dodala Martina. Radost ze společné oslavy zlaté medaile měla i Eva, která kvůli setkání zrušila dovolenou v Egyptě. „Byl to nad očekávání silný zážitek. Myslím, že jsme na kluky zanechaly dojem.“

Tipsport Team tvoří 13 dívek, které se zajímají o sport a fandí všem českým sportovcům. Setkání s hokejisty bylo jejich první akcí.

Reklama