Hlavní obsah

San Jose zakončí sérii domácích zápasů

, 10. února 2006

<p>V&nbsp;San Jose se dnes odehraje další z&nbsp;náročných duelů NHL. Domácí tým hostí vedoucí celek pacifické divize, který se dere i&nbsp;k&nbsp;čelu západní konference.</p>

Článek

San Jose zdaleka zatím takové ambice nemá. Bylo by rádo i za play off. Nejspíše doufalo, že se k němu přiblíží při sérii zápasů hraných na vlastním ledě. Zatím ale tomu nic nenasvědčuje, protože stoprocentně bodově uspělo až v tom čtvrtém z nich. Chytal v něm náhradní brankář Toskala, ale dnes lze předpokládat opět start Nabokova, který podepsal v tomto týdnu nový dlouholetý kontrakt.

Dallas včera vyhrál díky hattricku N. Kapanena na ledě Phoenixu, který je zmítán sázkařskou aférou. Dnes se pokusí ukázat, že stále ještě ví, jak se hraje v druhých zápasech hraných ve dvou dnech. Nastoupil k takovému utkání v probíhající sezóně již desetkrát a pouze ve dvou případech odešel poražen. Do branky by se měl vrátit odpočinutý Turco.

Bookmakeři http://www.eurotip.cz/baw" target="_blank">BetAndWin favorizují v divizním souboji domácí celek. Na San Jose vypsali kurs http://www.eurotip.cz/baw" target="_blank">2,2. Dallas však vyhrál nad svým soupeřem v normální hrací době devět z posledních patnácti utkání. Dnes si na něj lze vsadit v kursu http://www.eurotip.cz/baw" target="_blank">2,55. Zajímavý je i fakt, že tři ze čtyř vzálemných zápasů této sezóny zůstaly v normální hrací době nerozhodnuty.

Reklama