Hlavní obsah

Lakers mají s Memphisem nevyřízené účty

Loňskou formu letos zatím marně hledají basketbalisté Memphisu. Jeden z jasných kandidátů na play off se trápí a vypadá to, že bude mít co dělat, aby se do vyřazovacích bojů dostal. Svou mizérii bude chtít ukončit dnes na palubovce Lakers.

Článek

Špatné období začalo hostujícím Grizzlies před měsícem, kdy prohráli o jediný bod v San Antoniu s místními Spurs. Od té doby odehráli čtrnáct zápasů a zvítězili jen ve třech. Svou roli v tom může hrát absence rozehrávače Stoudamirea, který jim bude chybět do konce sezony, v posledním zápase navíc hráli bez Mikea Millera. Ani to ale neomlouvá špatné výkony týmu, který hodně spoléhá na lavičku.

Domácí Lakers mají Memphisu co oplácet. Zatímco v prvních dvou letošních zápasech pokaždé zvítězili domácí, koncem prosince si tým kolem Španěla Gasola odvezl z Los Angeles nejtěsnější možnou výhru 99:100. Lakers se na rozdíl od jejich dnešních soupeřů v lednu dařilo a znovu se dostal do boje o play off, o které bude možná soupeřit právě s Memphisem. Únor začali svěřenci trenéra Jacksona čtyřmi prohrami, na dvou z nich se podepsala absence Lamara Odoma. Naposledy už ale znovu především díky Kobemu Bryantovi zvítězili; z Houstonu si odvezli výhru 89:78.

Myslíte si, že se dnes Lakers podaří srovnat bilanci na 2:2? Vsaďte na jejich výhru v kursu 1.50 nebo dokonce na výhru v handicapu o 4.5 bodu. Nebo si podle vás Memphis vzpomene, v čem je jeho největší síla, a Lakers dnes ubrání? Pak nevynechejte jeho výhru v kursu 2.65.

Reklama