Hlavní obsah

Soutěžící už sází na olympijský hokej

Ačkoliv se mužský hokejový turnaj v Turíně rozjede až za dva dny, už dnes patří čtyři jeho utkání mezi nejsázenější v soutěži na Eurotip.cz. "Vetřelcem" mezi zápasy na ledě je jen dohrávka anglické Premier League.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Zápas West Ham - Birmingham je také nejtipovanějším vůbec. Soutěžící věří domácím, kteří zvítězili už ve čtyřech utkáních za sebou. Na to, že vyhrají i popáté, si v kursu 1.80 vsadilo 453 lidí, dalších 146 vítězství domácích jistilo remízou a 47 soutěžících si myslí, že Birmingham dnes neprohraje.

Nejsázenějším hokejovým zápasem je Švédsko - Kazachstán, ve kterém jsou jasným favoritem hráči Tří korunek. V jejich úvodní výhru na olympijském turnaji věří 464 tipujících, kteří na své tikety dali kurs 1.10. Tři sázkaři zkusili překvapivou výhru Kazachstánu ve vysokém kursu 11.00.

Jen o málo méně soutěžících věřím hokejistům České republiky, která začne zápasem s Německem. Jasným favoritem jsou naši hráči, na které společnost Betandwin vypsala kurs 1.12. Důvěru jim dalo 439 účastníků soutěže, remízu nebo výhru našich západních sousedů tipují jen tři lidé.

Nízký kurs neodradil tipující ani u zápasu Kanada - Itálie. Severoamerická země je podle bookmakerů největším favoritem olympijských her a proti outsiderovi je na ní kurs jen 1.05. Přesto si ho vsadilo 421 lidí, překvapení zkouší jen pět soutěžících.

Pátým nejsázenějším zápasem soutěže na Eurotip.cz je rovněž hokej, tentokrát utkání USA - Lotyšsko. I zde většina soutěžících dala důvěru favoritovi; na Spojené státy vypsali bookmakeři kurs 1.25, který na své tikety přidalo 412 soutěžících. Sedm lidí jistilo jejich výhru remízou a dalších sedm jich vsadilo na to, že USA své první utkání turnaje nezvládnou.

Reklama