Hlavní obsah

Býky znovu čeká Sacramento

Podruhé během jednoho týdne na sebe narazí basketbalisté Chicaga a Sacramenta. Ve čtvrtek deklasovalo Sacramento svého soupeře 98:80. Oplatí jim dnes Býci vysokou porážku?

Článek

Zápas v Sacramentu byl pro Chicago šestým v řadě, který odehráli na palubovce soupeře. Pouhých osmdesát bodů je proto možné přičíst i únavě. Jeden z nejhorších výkonů letošní sezony napravilo Chicago o tři dny později, kdy si v Los Angeles vyšlápli na místní Clippers, které porazili 97:91. Momentálně je nejlepším hráčem Býků zřejmě Ben Gordon, který ve třech zápasech po sobě zaznamenal alespoň třicet bodů.

Na jeho skvělé trojkařské schopnosti budou domácí spoléhat i dnes v odvetě proti Sacramentu. To po příchodu Rona Artesta konečně ožilo; únorové výsledky jsou toho nejlepším dokladem. Budou se ale muset naučit vítězit i na cizích hřištích, kde se jim stále příliš nedaří. Králové prohráli čtyři zápasy venku za sebou, přičemž Boston a Toronto nepatří k nejsilnějším soupeřům. Nevyvedlo se jim ani poslední utkání ve Phoenixu, kde debaklu zabránili až v poslední čtvrtině, kterou vyhráli 28:19 a odjeli tak "jen" s osmibodovou porážkou.

Mírným favoritem je v dnešní odvetě podle společnosti Betandwin domácí Chicago, které bookmakeři vypsali s kursem 1.80 a handicapem 2 bodů. Zvítězí podle vás znovu Sacramento? Pak vám nic nebrání v sázce na hosty v kursu 2.05.

Reklama