Hlavní obsah

Lyon chce znovu vítězit

Hned třikrát po sobě zaváhali v lize fotbalisté Lyonu. Vedoucí tým Ligue 1 si od poloviny ledna připsal jen tři body za remízy, což dnes bude chtít napravit proti Nantes.

Článek

Lyon měl poslední měsíc těžký los, který mu do cesty přihrál dva jeho nejbližší pronásledovatele. Ani Bordeaux, ani Auxerre nedokázal porazit a naposledy si jen bod odvezl i z Lens. Bordeaux se proto Lyonu přiblížil na rozdíl pouhých sedmi bodů. "Ty tři remízy nás zpomalily," řekl záložník domácích Malouda. "Musíme znovu začít získávat body. Zápas s Nantes přišel v pravý čas, myslím, že znovu začneme vyhrávat," dodal.

Právě na Nantes má jeho tým dobré vzpomínky. V posledních letech na svém stadionu proti svému dnešnímu soupeři většinou vítězí. Nantes se sice na hřištích soupeřů v novém roce daří, vyhráli dva ze tří zápasů venku, to ale bylo proti Ajacciu a Metz, tedy dvěma z nejhorších týmů.

Pokud věříte, že si dnes Lyon konečně připíše tři body, vsaďte si na jeho výhru v kursu 1.35 nebo na to, že vyhraje v poločase a zápas dotáhne do vítězného konce s kursem 1.80. Nebo si myslíte, že hosté mohou favorizovaného soupeře zaskočit? Pak si můžete vsadit jejich neprohru s kursem 2.77.

Reklama