Hlavní obsah

Finové ještě nedostali v hokejovém turnaji gól

, 18. února 2006

Olympijský hokejový turnaj mužů přinesl zatím každý den nějaké překvapení. O největší se nechtěně přičinili ve čtvrtek čeští reprezentanti, kteří nestačili na Švýcarsko. Finové naopak zatím prochází turnajem zcela bezpečně.

Článek

Český tým opustili hráči, kteří u čtvrteční prohry chyběli pro zranění, která se ukázala být dosti vážná. Dnes jsou již v Turíně s hokejovou výpravou brankář Salfický a útočník Kotalík. Do hry by ovšem dnes neměl zasáhnout ani jeden z nich. Ostatní hráči podpořeni Vokounem v zádech budou muset najít recept na dosud bezchybnou finskou obranu.

Finsko se vypořádalo se Švýcarskem mnohem lépe než náš tým, když se mu především vydařily přesilovky. Asi nejpodceňovanější tým z okruhu favoritů se zatím skvěle vyrovnává s tím, že mu do Turína nedorazilo poměrně mnoho hráčů. V brance si zachytali Niitymäki i Norrena a dnes se zřejmě postaví do branky první z nich.

Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že si náš celek vylepší reputaci. Vsadit si u nich na něj můžete v kursu 2,1. Finsko by si ovšem přpadnou výhrou otevřelo cestu k prvním dvěma místům ve skupině. K dispozici je na něj kurs 2,7.

Reklama