Hlavní obsah

Magath: Vsaďte si na Bayern

Souboj dvou velkoklubů dnes uvidí diváci v Mnichově. Na svém novém stadionu, kde dosud neprohrál, se domácí Bayern utká v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů s AC Milán.

Článek

Bayern nemá na milánský klub nejlepší vzpomínky. Ve vyřazovacích bojích Ligy mistrů se s ním utkal třikrát a třikrát vypadl. Kouč domácích Felix Magath ale věří, že na jejich novém stadionu se věci změní k lepšímu. "Můj tým se nemůže zápasu s Milánem dočkat. Velmi věříme tomu, že postoupíme do čtvrtfinále," hýří optimismem trenér a dodává: "Šance jsou padesát na padesát, ale doporučoval bych vsadit si na naše mužstvo." O síle bavorského klubu se ostatně už na podzim mohl přesvědčit italský konkurent Milána Juventus, který tu v říjnu prohrál 1:2. Dnes se ale Němci budou možná muset obejít bez kapitána Olivera Kahna, který si poranil stehno v utkání s Hannoverem a jeho start je nejistý.

Trenér hostů Ancelotti ovšem nesouhlasí s tím, že by Kahnova absence Bayern oslabila. "Mrzelo by mě, kdyby dnes chyběl, ale nemyslím, že by to pro nás byla výhoda," prohlásil Ancelotti. Ani on dnes navíc není bez starostí; kvůli zranění kolene bude dnes postrádat velezkušeného kapitána Maldiniho a Cafua. AC jde do dnešního duelu psychicky posílen třemi výhrami v Sérii A v řadě. Na přelomu ledna a února italský velkoklub dvakrát klopýtl, nová vítězná série jim ale znovu dodala sebedůvěru. "Bayern je jeden z favoritů Ligy mistrů, ani my ale nejsme špatní. Jsme připraveni být těmi, kdo je zastaví," varoval před dnešním zápasem Ancelotti.

V souboji dvou fotbalových gigantů vidí bookmakeři jako mírné favority domácí, na které vypsali kurs 2.20. Pokud se podle vás Bayern a AC rozejdou smírně, můžete si vsadit remízu v kursu 3.20 a jestli věříte hostům, kurs na ně je rovných 3.00. Nemusíte ale sázet jen před zápasem; u tak důležitého duelu máte pochopitelně možnost vsadit si během utkání live.

Reklama