Hlavní obsah

Bobrovský: Bourges je proti nám favoritem

Do francouzského Bourges vedou cesty brněnských basketbalistek, které zde čeká první zápas čtvrtfinále ženské Evropské ligy. "Bourges má kvalitní a zkušený tým a v této sérii je favoritem," tvrdí před dnešním utkáním kouč českého týmu Jan Bobrovský.

Foto: www.arenaliberec.cz

Basketbal

Článek

"Už jsme s nimi hráli. Prohráli jsme ve Francii, kde rozhodly naše chyby v první půli. Nehráli jsme dobře v obraně, doufám, že se to v úterý zlepší," věří trenér dominantního týmu české ligy. Oba kluby skončily s bilancí 8-2 po základní části. Ve prospěch Brňanek ale mluví vzájemná bilance; zatímco ve Francii prohrály o šest bodů, doma ale zvítězili 72:58. Dobrou zprávou je pro ně návrat pivotky Večeřové, která po operaci kolena chyběla více než pět měsíců.

Zatímco Brňanky jsou v domácí lize neporažené, jejich soupeřky už prohrály dvakrát, dokonce před svými diváky. "Prohrály s Mondeville a Aix-en-Provence, pro nás to ale nic neznamená," prohlásil Bobrovský na adresu trojnásobného šampiona. "Myslím, že své soupeřky v obou zápasech podcenily a to se v Eurolize nedá očekávat," dodal.

Podle bookmakerů jsou mírnými favoritkami úvodního zápasu domácí, na které si můžete vsadit v kursu 1.75. Myslíte si, že slova Jana Bobrovského jsou jen taktickým tahem a jeho svěřenkyně dnes zvítězí? Pak si vsaďte na Gambrinus s kursem 1.95.

Reklama