Hlavní obsah

Detroit se znovu utká s Indianou

Jeden z nejvyhecovanějších soubojů dnes uvidí zámořští basketbaloví fanoušci. Detroit se v něm podruhé v sezoně střetne s Indianou, které má po minulé prohře 85:93 co vracet.

Článek

Porážka od Indiany bolela Pistons o to víc, že se oba týmy příliš dobře nesnášejí. Smutným vyvrcholením vzájemné nevraživosti byla loňská potyčka Rona Artesta s Benem Wallacem, která přerostla ve rvačku s diváky a dlouhé tresty pro tři zúčastněné hráče. Detroit navíc prohrál i v dalším zápase v Atlantě; dva zápasy za sebou prohráli Pistons poprvé v sezoně. Od té doby se ale vše vrátilo do starých kolejí. Detroit sice prohrál těsně v Miami, kdy nezvládl poslední čtvrtinu, další čtyři utkání ale vyhráli.

Indiana ale dnes bude mít mnohem těžší úkol než začátkem února; jejich soupeř má doma bilanci 24-2, zatímco Pacers venku jen 9-15. Ovšem poslední výsledky hostů budí respekt. Koncem ledna prohrála Indiana šest zápasů v řadě, pak ale jako mávnutím kouzelným proutkem začali vítězit a z následujících sedmi utkání nestačili jen na San Antonio. Jedním z důvodů je bezpochyby Srb Peja Stojakovič, který do Indiany zamířil ze Sacramenta výměnou za Rona Artesta. Stojakovič si konečně vzpomněl na své schopnosti a při absenci Jermaina O'Neala se stal nejlepším střelcem týmu.

I přes vynikající formu Pacers je podle bookmakerů jasným favoritem Detroit s kursem 1.23 a handicapem 8.5 bodů. Pokud věříte hostům, můžete si ve stejném handicapu vsadit na ně a odvážní mohou zkusit kurs 4.30, který je na vítězství Indiany.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články