Hlavní obsah

Ve Phoenixu se odehraje utkání odpočinutých

, 2. března 2006

Naprostá většina týmů v NHL již má první zápas po olympijské pauze za sebou. Některá mužstva však dostala na odpočinek trošku více času a do hry zasáhnou až dnes. Hned několik takových klubů najdeme v pacifické divizi a dva z nich se dnes střetnou na ledě Phoenixu.

Článek

Domácí celek se dostal do velkých problémů po tom, co vyšel na světlo sázkařský případ, v němž figuruje i jméno asistenta trenéra. Nepříjemným otázkam kromě Toccheta ovšem musel čelit též Gretzky. Phoenix v únoru nedokázal vyhrát v normální hrací době a krčí se na dně divize. Do konce sezóny mu bude chybět Nagy a dnes není jasno kolem startu důležitých obránců Morrise a Mary.

Dallas naopak využil především zaváhání Los Angeles a pevně se usadil na čele divize. Nic na tom nezměnily ani dvě prohry, při kterých dostal až příliš mnoho gólů. Jeho dres by dnes měli navléci všichni účastníci nedělního finále olympijského turnaje. Mimo led na sebe upoutal pozornost během pauzy svými výroky o organizačních záležitostech okolo týmu USA Modano. V brance by se jako překvapení mohl objevit Hedberg, který proti dnešnímu soupeři vychytal v únoru hladké vítězství.

Bookmakeři BetAndWin očekávají výhru Dallasu i dnes. Vypsali na něj kurs 1,8. Domácí již v&bnsp;probíhající sezóně s dnešním soupeřem na vlastním ledě dvakrát prohráli. Dnes si na ně můžete vsadit v kursu 3,25.

Reklama