Hlavní obsah

Vítězové zájezdu na zápas španělské ligy jsou známi

Internetová sázková společnost Betandwin.com zveřejnila jméno vítěze zájezdu na zápas FC Barcelona - Getafe. Uživatel NEUZIL získal nárok na 2 vstupenky na utkání španělské ligy, které se odehraje 22. 3. 2006. K tomu obdrží letenky, ubytování na 2lůžkovém pokoji a kapesné v celkové výši 200 EUR. Vítěz vzešel ze slosování všech sázek od českých a slovenských sázkařů u společnosti Betandwin.com v průběhu předchozího měsíce.

Foto: Eurotip.cz

BetAndWin.com

Článek

Soutěž o atraktivní ceny pokračuje i v březnu. Tentokrát sázkaři z Česka a Slovenska mají možnost získat vstupenky na všechna utkání českého/slovenského týmu na Mistrovství světa v ledním hokeji 2006. Výherce se může těšit na vstupenky, letenky pro 2 osoby, dvoulůžkový pokoj a kapesné 100 EUR na osobu a zápas. Hokejový šampionát se odehraje v termínu 5. až 21. 5. 2006 a pořadatelem bude tentokrát Lotyšsko.

Společnost Betandwin nadělovala i vítězům soutěže v kursovém sázení na Eurotip.cz. Prvním třem hráčům v konečném pořadí byly připsány sázkové kredity v hodnotě 7000, 5000 a 3000 Kč. Hráči mají i v březnu šanci poměřit své tipovací schopnosti s ostatními soutěžícími a utkat se opět o ceny v celkově hodnotě 15000 korun. Hráč s nejvyšším trefeným kursem na tiketu si navíc odnese vedlejší cenu v podobě fotbalového míče podepsaného hráči FC Slovan Liberec. Tipování nanečisto u Eurotip.cz je samozřejmě zdarma a vyžaduje pouze jednorázovou registraci. Chcete-li si vsadit za reálné peníze a toužíte okusit vzrušení ze sázení i v průběhu sportovních utkání, zkuste světového lídra v oblasti sázkové zábavy Betandwin.com!

Reklama