Hlavní obsah

Lakers přivítají silný Detroit

Rozjetou mašinu znovu připomínají basketbalisté Detroitu. Jeden z nejvážnějších kandidátů na titul v posledních osmi zápasech klopýtl jen v Denveru a svoji formu dnes bude chtít potvrdit i proti Lakers.

Článek

Pistons odehráli na svoje poměry nezvykle špatně první dva týdny v únoru, kdy prohráli hned třikrát, jednou dokonce proti slabé Atlantě. Po nešťastném zápase v Miami ale jako by si řekli dost a vrátili se do staré formy. Po šestí vítězstvích přišla prohra v Denveru, včera v Seattlu už ale Detroit znovu zvítězil, i když jen těsně 98:96.

Hosté mají poměrně nabitý program, dnes hrají pátý zápas v sedmi dnech. Podobně jsou na tom ale i domácí Lakers, které čeká čtvrté utkání v pěti dnech. Vedeni Kobem Bryantem se včera vzpamatovali z prohry v Portlandu a poměrně jasně zvítězili na půdě Golden State. Toto utkání si lídr Lakers určitě zapamatuje, protože v něm překonal hranici 16.000 nastřílených bodů jako nejmladší hráč historie. To je ale pro něj asi jediný důvod k radosti v poslední době; jeho týmu se příliš nedaří, v únoru skončil s bilancí 5-8 a ačkoli se stále drží na příčce zajišťující účast v play off, Sacramento a Houston se jim začínají nepříjemně přibližovat.

Myslíte si, že dnes Detroit zvládne uhlídat nejlepšího střelce NBA a zvítězí? Vsaďte na výhru hostů v kursu 1.45 nebo v handicapu 5.5 bodů. Nebo se podle vás Lakers před svými diváky vytáhnou a předloňské šampiony porazí? Pak nevynechejte kurs 2.80 na výhru Lakers.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články