Hlavní obsah

Blšany začnou boj o záchranu

Svůj první jarní zápas dnes odehrají fotbalisté Blšan. Svěřenci trenéra Michala Bílka první dvě kole neodehráli kvůli špatnému počasí; proti Mostu chtějí doma zahájit boj za udržení v lize, kde jsou momentálně na posledním místě.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Blšanům neodehrály ani jeden ze zápasů proti Mladé Boleslavi a Příbrami. I kvůli tomu jsou nyní se šestnáci body posledním týmem Gambrinus ligy. Dnes je tak čeká první ostrý test, navíc hned proti týmu, který je před domácími o pouhý bod a je tedy dalším z mužstev, která hrají o existenci v nejvyšší lize.

Také Mostu nedovolilo zimní počasí odehrát jeden zápas, který Ostrava uvidí v březnovém náhradním termínu. Minulý víkend už ale Severočeši na trávník vyběhli a byla to úspěšná jarní premiéra. Na svém stadionu porazili Slovácko, dalšího z konkurentů v boji o udržení. Hrdinou utkání se stal mladý Kanaďan Hainault, který gólem v 89. minutě oslavil svůj debut.

Most v letošní sezoně odehrál na hřištích soupeřů sedm zápasů a pokaždé prohrál. Myslíte si, že ani dnes nebude bodovat, nebo že dnes Blšany ztratí cenné body? Vsaďte si na utkání Blšany - Most!

Reklama