Hlavní obsah

Lakers si chtějí vyšlápnout i na San Antonio

Dva nejtěžší možné soupeře po sobě přisoudilo rozlosování NBA basketbalistům Los Angeles Lakers. S prvním z nich, Detroitem, si tým Kobeho Bryanta překvapivě lehce poradil. Podaří se jim to dnes zopakovat proti San Antoniu?

Článek

Výhra nad Detroitem 105:94 bylo přesně to, co svěřenci trenéra Jacksona potřebovali. Lakers totiž balancují na hraně postupu do play off; s bilancí 31-29 jsou momentálně na osmém místě Západní konference, do konce základní části ale zbývá přes 20 zápasů a Sacramento s Houstonem se pořád drží "na dostřel". Po rozpačitých únorových výkonech prohráli i první březnový zápas ve slabém Portlandu, potom ale zvítězili 106:94 na palubovce Golden State a poté přišla výhra nad Detroitem. V ní se kromě Kobeho Bryanta blýskl i Lamar Odom s 24 body a 10 asistencemi.

Dnes je ovšem čeká neméně dobrý soupeř. San Antonio táhlo na přelomu ledna a února šňůru devíti výher v řadě. Tu přerušil až Cleveland, který doma Spurs porazil 101:87. Tým Grega Popoviche prohrál i následující utkání ve Philadelphii, ale o nějaké krizi nemohla být řeč. San Antonio se totiž vrátilo do vítězných kolejí, které je loni dovedly až k titulu pro šampiony NBA. Spurs vyhráli šest zápasů v řadě, v nichž jen jednou povolili soupeři víc než 90 bodů - a to navíc v zápase s Knicks, kdy i bez velkého bránění vyhráli jednoznačně 121:93. Nejcennějším skalpem je určitě Dallas, který porazili 98:89, což Spurs vyneslo zpět do čela konference.

Dnešní soupeři se už v letošní sezoně jednou potkali; na konci listopadu San Antonio doma zvítězilo 90:84. Myslíte si, že dnes hosté výsledek zopakují? Vsaďte si na San Antonio, na které bookmakeři vypsali kurs 1.50 a handicap 4.5 bodu. Nebo podle vás Lakers před svými diváky porazí i druhého silného soupeře? Pak si vsaďte na Lakers, kurs je 2.65.

Reklama