Hlavní obsah

Porazí Cleveland Orlando i počtvrté?

Bez konce se zdá být trápení basketbalistů Orlanda. Magic prohráli osmnáct z dvaceti posledních zápasů; vyhrát třetí zápas od konce ledna se dnes pokusí proti rozjetému Clevelandu.

Článek

Orlando se po odchodu Steva Francise rozhodlo spolehnout na mladší a levnější hráče, kteří tým v budoucnu konečně dovedou do play off. Několik zápasů poté se museli obejít bez Jameera Nelsona, který měl Francise nahradit, ani po jeho návratu se jim ale nepodařilo se zvednout. Poslední vítězství si připsali 24. února proti Seattlu, od té doby znovu jen prohrávají. Některé ze zápasů, které na přelomu února a března svedli na hřištích soupeřů, ale neodehráli úplně špatně - v Utahu prohráli o pět bodů, ve Phoenixu také o pět a v Golden State o čtyři.

Hostům z Clevelandu se daří o poznání lépe. Po sérii neúspěchů přišly čtyři výhry v řadě. Po porážce od Sacramenta si spravili chuť v Chicagu, kde zvítězili 92:91, proti stejnému soupeři se jim podařila i odveta a doma zvítězili 91:72 a poté vyhráli i dvojzápas s Torontem - doma zvítězili 106:99 a v Kanadě jim nejtěsnější možnou výhru 98:97 zajistil košem se sirénou Damon Jones.

Oba soupeři se letos potkali třikrát a pokaždé se radoval tým LeBrona Jamese: v polovině listopadu zvítězil na palubovce Orlanda 108:100, pět dní nato vyhráli Kavalíři doma 102:84 a v únoru zápas dopadl znovu lépe pro Cleveland - 105:92. Věříte dnes Clevelandu, že zvítězí i počtvrté, nebo si myslíte, že se Orlando konečně vyburcuje? Vsaďte si na zápas Orlando - Cleveland!

Reklama