Hlavní obsah

Brémy uvidí souboj o Ligu mistrů

Dva přímí konkurenti v boji o vstupenku do nejprestižnější evropské soutěže se dnes utkají v Brémách. Domácí Werder přivítá Schalke a pokud zvítězí, má účast v příštím ročníku Ligy mistrů prakticky jistou.

Článek

V daleko výhodnější pozici je dnes Werder, kterému by pomohla i remíza se Schalke. V březnu se zdálo, že Brémy ztrácejí plyn a po remíze a dvou prohrách se naskytla soupeřům možnost momentálně třetí tým Bundesligy dohnat. Potom ale Brémy znovu zabraly, porazily postupně Hannover, Frankfurt a poté doma i Bayern a po poslední remíze ve Wolfsburgu mají nyní šestibodový náskok na čtvrté Schalke. A právě jejich dnešní soupeř je jediným týmem, který vysněné třetí místo Brém ohrožuje.

Hráči Schalke jsou momentálně ve složité situaci, do které se ovšem dostali sami. Je pravda, že tým trenéra Slomky bojuje na dvou frontách současně: kromě ligy se snaží uspět i v Poháru UEFA, kde nyní remizovali v úvodním semifinálovém utkání se Sevillou 0:0. Sami ovšem prohlašují, že Liga mistrů je jim přednější - pro účast v ní ovšem dělají málo. Z pěti posledních zápasů vybojovalo Schalke jen tři body za tři remízy, což ho dostalo pod tlak: pokud dnes nezvítězí, mají jen malou šanci na třetí místo, pokud prohrají, mohou se s ním rozloučit. Naštěstí pro ně se domácí musejí obejít bez zraněného Fringse, jim ovšem bude chybět potrestaný Asamoah, kterého by mohl nahradit Kuranyi, který proti Seville nehrál.

V klíčovém utkání je podle bookmakerů favoritem domácí mužstvo, na které vypsali kurs 1.85. Věříte, že dnes Schalke ještě zabojuje a udrží si alespoň malou naději? Pak si vsaďte na jeho neprohru, kurs je 1.77. A jestli jste se ještě nerozhodli, můžete si počkat do začátku zápasu a potom si vsadit live.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články