Hlavní obsah

Češi ještě v této sezóně Švédy neporazili

, 26. dubna 2006

Před blížícím se mistrovstvím světa v ledním hokeji se v netradičně posunutém termínu odehraje poslední díl Euro Hockey Tour. Jeho hostitelem je Švédsko a čeští reprezentanti vstoupí do turnaje právě zápasem proti domácímu celku. Švédské hokejové hry se letos hrají pod označením LG Hockey Games.

Článek

Švédsko jde do turnaje s vidinou udržení alespoň druhé příčky v celkové tabulce. Díky tomu by se totiž mohlo utkat v pondělí s Ruskem o celkové prvenství. Zajistit si toto postavení domáci mohou již dnes, když vyhrají a Finsko zároveň neuspěje v zápase s Ruskem.

Čeští hokejisté již vědí, že budou hrát v pondělí o celkové třetí místo probíhající EHT. Trenér Hadamczik každý den sbírá zprávy o tom, kdo se vzdal reprezentace a o zraněných. V brance by dnes měl být znovu Hnilička. V obraně před ním dostanou kromě jiných šanci i u nás méně známí Z. Michálek a Krajíček.

Bookmakeři BetAndWin sice vědí, že zdaleka nejde o týmy, které se před dvěma měsíci potkaly na olympiádě, ale přesto favorizují domácí. Na Švédsko vypsali kurs 2,1. Čeští hokejisté našli na dnešního soupeře recept naposledy v semifinále loňského mistrovství světa. Dnes si na ně lze vsadit v kursu 2,6.

Reklama